De voordelen van bijles

Bij Lyceo snappen we als geen ander dat je soms wel wat extra hulp kunt gebruiken bij bepaalde schoolvakken. Je kunt tenslotte niet overal goed in zijn en soms ligt de stof je gewoon wat minder. Of misschien loop je achter op de lesstof om wat voor reden dan ook. We helpen je graag weer op weg met bijles bij jou in de buurt.

Afbeelding voor De voordelen van bijles

Hoe ziet de bijles eruit?

Onze bijles krijg je een-op-een van een ervaren begeleider die alles weet van het vak waar jij moeite mee hebt. Er is dus heel veel ruimte om vragen te stellen en alle aandacht is voor jou. De begeleider houdt bij welke vorderingen je maakt en bespreekt dat ook regelmatig met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Je kunt in elk vak bijles krijgen, op een van onze vestigingen of misschien wel bij jou op school. Online bijles kan ook, net wat jij het prettigst vindt.

Wat zijn de voordelen van bijles?

Als je begint met bijles, zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Als de bijles even bezig is, zul je merken dat je meer overzicht krijgt, je het vak meer eigen maakt en dat leren weer leuk wordt. De andere voordelen zetten we ook nog even voor je op een rij:

  • je krijgt duidelijke uitleg, waardoor je de lesstof beter begrijpt
  • je vaste, ervaren begeleider heeft alle tijd en aandacht voor jou
  • samen werken we achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas
  • geen stress, we werken op jouw tempo
  • je krijgt meer zelfvertrouwen
  • je haalt hogere cijfers voor het vak of de vakken waarvoor je bijles volgt

Wil je meer weten of je direct aanmelden? Dat kan op de speciale pagina voor bijles.

Extra steuntje in de rug nodig?

Kan jij wel wat extra hulp gebruiken bij het plannen en maken van het huiswerk? Wie weet dat huiswerkbegeleiding iets voor jou is! Tijdens huiswerkbegeleiding leren we leerlingen leren, zodat ze uiteindelijk weer zelfstandig verder kunnen.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding