Is huiswerkbegeleiding iets voor jou? Loop nu vrijblijvend een week mee!

Kun jij wel wat extra ondersteuning gebruiken bij het maken van je huiswerk en het leren voor toetsen? En wil jij graag weten of huiswerkbegeleiding iets voor jou is? Loop dan nu gratis én vrijblijvend een week mee in de huiswerkbegeleiding op een van onze vestigingen in Amsterdam. Zo krijg jij een perfect inkijkje in hoe het eraan toe gaat tijdens onze begeleiding.

Hoe werkt het?

Meld je geheel vrijblijvend aan via het formulier op deze pagina. Vervolgens maakt de vestigingsmanager een afspraak met je voor een eerste kennismakingsgesprek. Als ouder ben je tijdens dit gesprek ook van harte welkom. Met de vestigingsmanager spreek je af op welke dagen je zult meelopen die week. Ben je na de meeloopweek enthousiast geworden over de huiswerkbegeleiding? Dan plant de vestigingsmanager daarna een intakegesprek met je in. Is het toch niks voor jou? Geen probleem, je zit nergens aan vast!

Wat is huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat leerlingen goed bijblijven en de behandelde stof goed verwerken. Tijdens de begeleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof, controleren wij of je het leerwerk goed kent en focussen we op het aanleren van studievaardigheden. Als aanvulling op huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot ons online leerplatform: Lyceo Oefenen!

Meld je aan voor een gratis meeloopweek in Amsterdam
Een middag huiswerkbegeleiding: van begin tot eind

De locaties

Vul het formulier hierboven in of neem direct contact op met een van onderstaande vestigingen in Amsterdam.

Lyceo Amsterdam – Van Baerlestraat

Van Baerlestraat 13 A, 1071 AM Amsterdam
Siem van Osnabrugge
06 - 23 65 59 17
siem.vanosnabrugge@lyceo.nl

Meer informatie over deze vestiging

Lyceo Amsterdam – IJselstraat

IJselstraat 24, 1078 CJ Amsterdam
Maaike Cortlever
06 - 26 48 91 72
maaike.cortlever@lyceo.nl

Meer informatie over deze vestiging

Lyceo/AFTER’S COOL Amsterdam – Linnaeushof

Linnaeushof 6, 1098 KH Amsterdam
071 - 79 00 040
info@lyceo.nl

Meer informatie over deze vestiging