Lyceo Almere – Het Baken Park Lyceum

Het Baken Park Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding in Almere is sinds januari 2015 verbonden aan het Baken Park Lyceum. Elke dag staat een vast team van begeleiders klaar om je te ondersteunen in het leren plannen, je studievaardigheden aan te leren en je inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die je lastig vindt. We bieden daarbij een grote diversiteit aan diensten: huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en het Lyceo Examenjaar; een op maat gemaakt pakket waarbij je de optimale ondersteuning krijgt in aanloop naar je examens.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Charissa Pestman

Vestigingsmanager

Mijn naam is Charissa Pestman en ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van Lyceo op het Baken Park Lyceum. Ik ben afgestudeerd als communicatiedeskundige en weet dit goed in te zetten tijdens mijn werkzaamheden. Ieder kind is uniek en ieder kind krijgt bij ons een op maat gemaakte begeleiding. Wij werken met persoonlijke aandacht, veel positiviteit en vertrouwen aan de persoonlijke doelen van uw kind. Een goede verbinding tussen kind, ouder, school en onze begeleiders is essentieel voor een goed verloop van de studieondersteuning. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw kind dé begeleiding krijgt die bij hem of haar past.

 • Lyceo Almere – Het Baken Park Lyceum
 • Bunuellaan 4
 • 1325PL Almere
 • Charissa Pestman
 • Vestigingsmanager
+31630409713

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Onze vaste lokalen bevinden zich op een rustige plek waar je jouw huiswerk kan maken en je je kan voorbereiden op toetsen, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid en ontspanning tijdens de pauzes. We bieden ruimte voor een luisterend oor en benaderen je vanuit positiviteit. Begeleiders hebben allen hun eigen expertise en beschikken over ruime ervaring. Ze zijn vakinhoudelijk sterk en staan dichtbij de belevingswereld van de leerlingen.

De samenwerking met de school is constructief en prettig. Mentoren en vakdocenten denken graag mee over oplossingen zodat wij onze begeleiding hierop kunnen aanpassen. We zijn een brug tussen ouders en school. De ondersteuning door Lyceo zorgt vaak voor meer rust thuis en betere cijfers op school. Je leert je huiswerk- en leerwerk meteen aan te pakken en niet uit te stellen. Dit zorgt voor minder stress, hogere cijfers maar ook meer vrije tijd. We werken aan je zelfstandigheid en geven je vaardigheden mee waar je je hele schoolperiode profijt van hebt.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via de telefoon of e-mail. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Baken groep.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:00
 • 13:00 - 17:00
 • 14:00 - 17:00
 • 14:00 - 17:00
 • 14:00 - 17:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Almere kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb je behoefte aan een rustige plek waar je onder begeleiding huiswerk kan maken en je kan voorbereiden op toetsen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. We stellen samen met je ouders persoonlijke doelen vast waar je mee aan de slag gaat. Onze groepen zijn klein: één begeleider ondersteunt maximaal zeven leerlingen. Dit geeft ons een bijzondere positie waarbij we de tijd en ruimte hebben om de leerlingen zo optimaal mogelijk te begeleiden. Onze ervaren begeleiders staan klaar om je te ondersteunen met plannen en aanreiken van studievaardigheden, ook zijn ze vakinhoudelijk erg sterk. Ze kijken daarnaast je maakwerk na en overhoren je leerwerk.
  Wij bieden je structuur en een vertrouwde omgeving waarin je wordt gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Het einddoel is dat je dit na verloop van tijd zelfstandig kan en vaardigheden hebt geleerd die de rest van je schoolloopbaan ten goede komen.

  Bijles

  Heb je ondersteuning nodig voor één bepaald vak? Dan zijn bijlessen een goed idee! Heb je bijvoorbeeld grote moeite met een bepaald onderwerp binnen de wiskunde, dan kan je hierover uitgebreid vragen stellen tijdens een bijles aan een begeleider met de juiste kennis. Een bijles vindt plaats in een een-op-een setting in een apart lokaal. Er is meer tijd om de diepte in te gaan en de begeleider kan samen met jou toewerken naar een beter begrip van het vak.