Lyceo – Alphen aan den Rijn

Lyceo Alphen aan den Rijn – President Kennedylaan

Huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn volg je bij CBS, kennispartner Lyceo, aan de President Kennedylaan 20. Met ’t Groene Hart, Het Scala College en het Ashram College om de hoek, is onze vestiging voor de meeste leerlingen heel dichtbij. Lekker makkelijk dus op de route van school naar huis. Hier staat onze vestigingscoördinator met het team aan ervaren begeleiders voor je klaar om je te helpen met inhoudelijke vragen of met het maken van een goede planning. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.45 tot 17.45 uur.

David Dutrieux

Vestigingsmanager

Mijn naam is David Dutrieux en ik sta klaar om uw kind te helpen. Vanuit mijn studie communicatie en mijn ervaring met het begeleiden van leerlingen weet ik dat een positieve benadering en persoonlijke aandacht onmisbaar zijn. Daarbij leert mijn ervaring met het begeleiden van kinderen dat iedere leerling uniek is. Ik maak leerlingen bewust van vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Met die basis ga ik aan de slag. Het doel is om ervoor te zorgen dat jij de studievaardigheden ontwikkelt om het in de toekomst zonder onze hulp te kunnen.

  • Lyceo – Alphen aan den Rijn
  • President Kennedylaan 20
  • 2403DP Alphen aan den Rijn
  • David Dutrieux
  • Vestigingsmanager
+31683706577

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn

CSB Alphen aan den Rijn is een ruime vestiging met veel licht. Met 2 aparte ruimtes voor huiswerkbegeleiding én 3 bijleslokalen kan elke leerling rustig huiswerk maken. Samen stellen we realistische doelen en bieden we handvatten waarmee jij direct zelf aan de slag kan gaan. Ook hebben we regelmatig momenten waarop we evalueren hoe het gaat. Zo sta je nooit stil.

Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje voor meer informatie. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Op deze vestiging in Alphen aan den Rijn kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Plannen, samenvatten, lezen, opdrachten maken, presentaties voorbereiden, woordjes leren, grammatica oefenen... Er komt een hoop kijken bij al dat huiswerk en wij bij CSB bieden de uitkomst! Een groep vaste begeleiders gaat samen met jou aan de slag met je dag- of weekplanner. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden zoals plannen, samenvatten en het ‘echt’ leren van een tekst. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jou een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste voor jou werkt. In de huiswerkbegeleiding leer je om zelfstandig je werk aan te pakken, zodat je het uiteindelijk zelf kan.

Bijles

Heb je hulp nodig bij één bepaald vak omdat je achterloopt of heb je nog even een extra duwtje in de rug nodig voor een proefwerk? Dan is bijles de uitkomst! Tijdens een bijles krijg je één-op-één uitleg van een begeleider die aan strenge criteria iis onderworpen en ruime kennis heeft van één of meerdere vakken. Een begeleider zal samen met jou een uur aan de slag gaan om over je lastige vak meer uitleg te geven. Het fijne hieraan is, dat de begeleider de volle aandacht voor jou heeft! Zo worden de moeilijke vakken weer beter te doen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie