Lyceo Amersfoort -
Het Nieuwe Eemland

Nadya van Eeken

Vestigingsmanager

Mijn naam is Nadya en ik ben de vestigingsmanager op het Nieuwe Eemland in Amersfoort. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedere leerling zich op zijn/haar gemak voelt, zodat de leerling zich kan ontwikkelen op de manier die bij de leerling past. We helpen de leerlingen om overzicht te creëren in het maak- en leerwerk, waardoor zij precies weten wat er van hen wordt verwacht. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van de leerling. Een goede samenwerking met zowel docenten als ouders is daarvoor van groot belang. Samen met het team van begeleiders is ons uiteindelijke doel om de leerlingen een rugzak vol handvatten mee te geven, die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken!

Over deze locatie

In het karakteristieke en historische schoolgebouw van het Nieuwe Eemland werken we als Lyceo nauw samen met de docenten om te zorgen dat de huiswerkbegeleiding altijd naadloos aansluit op het schoolprogramma. Als je kind op een andere school zit, is hij of zij ook van harte welkom bij ons! De vestiging in Amersfoort ligt op 9 minuten loopafstand van bushalte Zorgcentrum De Lichtenberg.

We hebben een productieve leeromgeving gecreëerd, waar ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Een team van bevlogen begeleiders helpt jouw kind op een manier die bij hem of haar past. Ze helpen met het structureren van het huiswerk en hebben de benodigde kennis waarmee ze zorgen dat vragen beantwoord worden. Ze bieden je kind ook handvatten om studievaardigheden eigen te maken.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles, kun je contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Basisschool bijles

Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet iedereen is overal goed in. Daarom bieden wij basisschool bijles. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we vast met welke vakken jouw kind moeite heeft. Daar gaan we dan extra aandacht aan besteden zodat de kennis en het begrip worden vergroot. Dit zorgt ervoor dat jouw kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en het vak beter onder de knie krijgt.

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart