Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland

Amersfoort Het Nieuwe Eemland – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo verzorgt de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Nieuwe Eemland in Amersfoort, voor leerlingen uit de brugklas tot examen, van mavo tot gymnasium. We zitten in het N-gebouw. We werken nauw samen met de docenten van het Nieuwe Eemland om te zorgen dat de huiswerkbegeleiding altijd naadloos aansluit op het schoolprogramma. Als je op een andere school zit, ben je ook van harte welkom bij ons!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Peter Doornekamp is tijdelijk contactpersoon van deze vestiging en is te bereiken op: peter.doornekamp@lyceo.nl of 0653858985.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland
 • Daam Fockemalaan 12
 • 3818KG Amersfoort
 • Nadya van Eeken
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

  We hebben een productieve leeromgeving gecreëerd, waar ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Een team van bevlogen begeleiders helpt je op een manier die bij jou past. Ze helpen je met het structureren van je huiswerk en hebben de benodigde kennis waarmee ze zorgen dat vragen beantwoord worden. Ze bieden je ook handvatten om studievaardigheden eigen te maken.

  Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles, kun je contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

  Nadya van Eeken

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Nadya en ik ben de vestigingsmanager op het Nieuwe Eemland in Amersfoort. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedere leerling zich op zijn/haar gemak voelt, zodat de leerling zich kan ontwikkelen op de manier die bij de leerling past. We helpen de leerlingen om overzicht te creëren in het maak- en leerwerk, waardoor zij precies weten wat er van hen wordt verwacht. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en zelfstandigheid van de leerling. Een goede samenwerking met zowel docenten als ouders is daarvoor van groot belang. Samen met het team van begeleiders is ons uiteindelijke doel om de leerlingen een rugzak vol handvatten mee te geven, die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet iedereen is overal goed in. Daarom bieden wij basisschool bijles. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we vast met welke vakken jouw kind moeite heeft. Daar gaan we dan extra aandacht aan besteden zodat de kennis en het begrip worden vergroot. Dit zorgt ervoor dat jouw kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en het vak beter onder de knie krijgt.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart