Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland

Amersfoort Het Nieuwe Eemland – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo verzorgt de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Nieuwe Eemland in Amersfoort, voor leerlingen uit de brugklas tot examen, van mavo tot gymnasium. We zitten in het N-gebouw. We werken nauw samen met de docenten van het Nieuwe Eemland om te zorgen dat de huiswerkbegeleiding altijd naadloos aansluit op het schoolprogramma. Als je op een andere school zit, ben je ook van harte welkom bij ons!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Nadya van Eeken

Vestigingsmanager

Mijn naam is Nadya en ik ben de vestigingsmanager op het Nieuwe Eemland in Amersfoort. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedere leerling zich op zijn/haar gemak voelt, zodat de leerling zich kan ontwikkelen op de manier die bij de leerling past. We helpen de leerlingen om overzicht te creëren in het maak- en leerwerk, waardoor zij precies weten wat er van hen wordt verwacht. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en zelfstandigheid van de leerling. Een goede samenwerking met zowel docenten als ouders is daarvoor van groot belang. Samen met het team van begeleiders is ons uiteindelijke doel om de leerlingen een rugzak vol handvatten mee te geven, die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken!

 • Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland
 • Daam Fockemalaan 12
 • 3818KG Amersfoort
 • Nadya van Eeken
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

We hebben een productieve leeromgeving gecreëerd, waar ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Een team van bevlogen begeleiders helpt je op een manier die bij jou past. Ze helpen je met het structureren van je huiswerk en hebben de benodigde kennis waarmee ze zorgen dat vragen beantwoord worden. Ze bieden ook je handvatten om studievaardigheden eigen te maken.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles, kun je contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Amersfoort kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb je hulp nodig bij het organiseren van je huiswerk? Lyceo staat voor je klaar om je te helpen! Tijdens de huiswerkbegeleiding van Lyceo maken we samen een duidelijke, haalbare planning. Je toetsen worden voorbereid en overhoord, maakwerk wordt gemaakt en nagekeken en je kan vakinhoudelijke vragen stellen. We leren je plannen en effectief leren. Zo werken we aan je zelfstandigheid.
  We onderhouden contact met je ouders, via ons leerlingvolgsysteem en via telefoon en e-mail. Jaarlijks organiseren we ook een aantal ouderavonden. We vinden het belangrijk om korte lijntjes te onderhouden, om jou beter te kunnen begeleiden.
  Naarmate naar de tijd vordert krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheid, want we werken richting zelfstandigheid. We bekijken je studievaardigheden en bieden je nieuwe methodes als het nodig is, ook kijken we samen toetsen met je in, want van je fouten kan je leren. En doordat je bij ons ook leert plannen, groeit je zelfredzaamheid.

  Bijles

  Als je moeite hebt met één bepaald vak, of een achterstand hebt opgelopen, Kan je bij ons bijles volgen! Een bijles is altijd individueel en wordt gegeven door een begeleider die het vak goed beheerst. Bij deze begeleider kan je in een uur tijd je vragen stellen en samen oefenen. De bijlessen worden gegeven in een apart lokaal, zodat er in alle rust gewerkt kan worden. Je opgedane kennis kan je meteen toepassen op je huiswerk!

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet iedereen is overal goed in. Daarom bieden wij basisschoolbegeleiding. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we vast met welke vakken uw kind moeite heeft. Daar gaan we dan extra aandacht aan besteden zodat de kennis en het begrip worden vergroot. Dit zorgt ervoor dat uw kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en het vak beter onder de knie krijgt.