Chilot van Slooten

Vestigingsmanager

Mijn naam is Chilot van Slooten en met veel plezier woon en werk ik in Amsterdam. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest als leerkracht ben ik nu de vestigingsmanager op het Cygnus Gymnasium. Ik kijk er elke dag weer naar uit om alle kinderen zo goed mogelijk te helpen en begeleiden in hun leerproces. Op mijn locatie wil ik voor leerlingen een fijne plek bieden tussen school en thuis, een plek met veel persoonlijke aandacht en de focus op het schoolwerk. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, mijn team van lieve, behulpzame en enthousiaste begeleiders staan ook altijd klaar voor de leerlingen. Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op en ik help je graag verder met advies, het maken van een afspraak voor een proefmiddag of een kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom om even langs te komen, loop gerust eens binnen, we zitten op de 1e verdieping.

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Cygnus Gymnasium te Amsterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Wij bevinden ons op de eerste verdieping. Zit jouw kind op een andere school en ben je toch op zoek naar huiswerkbegeleiding. Dan kun je terecht bij onze vestiging aan de IJselstraat of de Van Baerlestraat.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Cygnus Gymnasium. De begeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past. Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Cygnus Gymnasium wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Cygnus Gymnasium of inschrijving kun je contact met ons opnemen!

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek huiswerk te maken en vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Vestiging op kaart