Lyceo Amsterdam – Open Schoolgemeenschap Bijlmer

Lyceo Open Schoolgemeenschap Bijlmer – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op de Open Schoolgemeenschap Bijlmer geeft Lyceo jou een steuntje in de rug. Er een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. We bieden huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en voor de examenleerling is er een speciaal pakket op maat gemaakt. Omdat we op school zitten, kunnen we de begeleiding goed afstemmen met de mentoren en docenten. De bewezen aanpak van Lyceo heeft al veel leerlingen geholpen om tot betere schoolprestaties te komen.

Openingstijden maandag t/m vrijdag: 13.15-17.15

Ingrid Bremmers

Mijn naam is Ingrid Bremmers en ik ben vestigingscoördinator op de Open Schoolgemeenschap Bijlmer. Naast dat ik de opleidingen Culturele Antropologie en Gender Studies heb afgerond, heb ik ervaring binnen de media en ben ik trainer en voetbalcoach. Door deze ervaringen heb ik mij gespecialiseerd in persoonlijke aandacht en het motiveren van jongeren. Wat ik het meest belangrijk vind? Dat ik samen met mijn team ervoor zorgt dat elke leerling zich ontwikkeld op zijn of haar eigen manier.

  • Lyceo Amsterdam – Open Schoolgemeenschap Bijlmer
  • Gulden Kruis 5
  • 1103BE Amsterdam
  • Ingrid Bremmers
+31625682486

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Als je huiswerkbegeleiding volgt bij Lyceo in Amsterdam gaan we samen aan de slag om je studievaardigheden te verbeteren. Hierbij kun je denken aan tips hoe je een tekst goed kunt lezen, hoe je stof beter tot je kan nemen en hoe je hoofd- en bijzaken kunt scheiden. In de pauze is er, naast een gezond tussendoortje, ruimte voor gesprekken en grapjes.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom gerust eens langs om te kijken hoe het is. We kunnen via de telefoon of mail een vrijblijvend gesprek inplannen om persoonlijk kennis te maken en te bespreken welke begeleiding het beste past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer. Als je daar niet op school zit kun je terecht op onze vestiging aan de Van Baerlestraat.

Op deze vestiging in Amsterdam kun je terecht voor:

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie