Studiekring Amsterdam – Rivierenbuurt

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam in de Rivierenbuurt – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In de IJsselstraat, midden in de rivierenbuurt zit Studiekring Amsterdam. Dit maakt dat we goed bereikbaar zijn voor veel leerlingen uit Amsterdam en omgeving. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Simone Peetam

Vestigingsmanager

Mijn naam is Simone Peetam en ik ben de vestigingsmanager van Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt. Al 20 jaar heb ik ervaring met huiswerkbegeleiding. Hierdoor weet ik als geen ander wat de problemen zijn waar leerlingen tegen aan kunnen lopen en dat dat voor iedere leerling iets anders kan zijn. Mijn team en ik vinden het dan ook belangrijk om per leerling te inventariseren wat de hulpvraag is en ze van daaruit te begeleiden.

 • Studiekring Amsterdam – Rivierenbuurt
 • Ijselstraat 24
 • 1078CJ Amsterdam
 • Simone Peetam
 • Vestigingsmanager
020 470 39 15

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Bij Studiekring Amsterdam staan onze vestigingsmanager en begeleiders vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Via dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar: 020 470 39 15.

Centrale locatie
Studiekring Amsterdam ligt midden in de rivierenbuurt, op steenworp afstand van het Berlage Lyceum. De ruimte is groot en licht, wat zorgt voor een prettige sfeer waar leerlingen rustig hun huiswerk kunnen maken.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding start komen jij en je ouder(s) langs voor een intakegesprek, zodat je precies weet wat Studiekring inhoudt en de vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor je kan samenstellen.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 11:00 - 14:00
 • Gesloten
 • Op deze vestiging kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het effectief plannen van je huiswerk of hoe je goed moet leren voor toetsen? Kan jij hierin wel wat extra ondersteuning gebruiken? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou. Met huiswerkbegeleiding krijg je weer grip op je huiswerk, waardoor het op tijd af is en je met meer zelfvertrouwen naar school gaat.

  Bijles

  Vind jij één of meerdere vakken lastig? Bijvoorbeeld wiskunde, Duits of economie? Zou jij hierbij extra hulp en aandacht willen krijgen? Dan biedt bijles de uitkomst. Met één of twee uur bijles per week krijg jij dat voor jou lastige vak weer onder controle. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen en betere cijfers!

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt uw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken in de begeleiding volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt uw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Ben jij nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Ben je klaar met huiswerkbegeleiding, maar kan je nog wat extra ondersteuning gebruiken? Met studiecoaching leer je hoe je slim en beter kunt plannen. Met één uur in de week heb jij dat extra beetje hulp dat je nodig hebt. Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar is het thuis te rumoerig om je goed te kunnen concentreren? Zoek jij een plek waar je rustig je huiswerk kunt maken? Kom dan langs voor huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen werk je 's middags onder toezicht van een coach aan je huiswerk. Zo houd je tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  Beginnen in de brugklas is spannend. Voor veel leerlingen is dit een nieuwe periode waar ze aan moeten wennen. Deze training is speciaal afgestemd om brugklassers goed voor te bereiden op deze nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren coaches ervoor dat jij een goed begin maakt op je nieuwe school! Interesse? Neem voor meer informatie contact op met onze vestigingscoördinator.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen hoog op als je moet presenteren of een toets moet maken? Bereidt je je altijd goed voor, maar krijg je niet het gewenste resultaat? Dan kan je bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier ben jij je faalangst zo de baas. Samen werken we aan het hoofddoel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen. Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie