Studiekring Apeldoorn – Veluws College Mheenpark

Apeldoorn Veluws College Mheenpark – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Apeldoorn zit de vestiging Studiekring Mheenpark op het Veluws College Mheenpark aan de Zilverschoon, waar wij al ruim negen jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook als je hier niet op school zit, ben je hier van harte welkom voor huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast kun je hier ook terecht voor studiecoaching, huiswerkklas, examentraining, brugklastraining en faalangsttraining. Op verschillende locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Jasha Farkas

Vestigingsmanager

Mijn naam is Jasha Farkas, ik heb mijn Bachelor Pedagogiek gehaald en mag mijzelf pedagoog noemen. Ik ben sinds mei 2018 actief als Vestigingsmanager en heb eerder ook al veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van rust en een prettige en vertrouwde werkomgeving. Hierin kunnen leerlingen effectief leren werken, goede resultaten halen en uiteindelijk leren ze zelfstandig aan de slag te gaan. Ik haal er energie uit als ik de leerlingen, stapje voor stapje, zie groeien naar zelfstandigheid. Humor, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen zijn dingen die ik toepas om dit samen met mijn leerlingen te bereiken. Verder heb ik ook veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met AD(H)D.

 • Studiekring Apeldoorn – Veluws College Mheenpark
 • Zilverschoon 43
 • 7322GG Apeldoorn
 • Jasha Farkas
 • Vestigingsmanager
055 303 43 86

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die net dat extra steuntje in de rug nodig hebben. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vier dagen per week voor je klaar om je te helpen. Het team is jong en enthousiast met veel kennis van verschillende vakgebieden, waardoor we dicht op de leerstof van verschillende vakken staan. Ook zijn wij altijd betrokken bij onze leerlingen. Wij zijn via de telefoon te bereiken met het nummer 055 303 43 86.

Drie lokalen op school
Op het Veluws College Mheenpark heeft Studiekring beschikking over maar liefst drie lokalen. Zo is er altijd wel een plekje beschikbaar waar je rustig je huiswerk kan maken.

Het intakegesprek
Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) langs voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor je samenstellen.

Openingstijden

 • Gesloten
 • 14:45 - 17:45
 • Gesloten
 • 14:45 - 17:45
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Apeldoorn kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken is voor veel leerlingen lastig. Vind jij het moeilijk om je huiswerk goed te plannen? Krijg je het vaak niet op tijd af? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat je weer structuur krijgt, zodat je weer controle krijgt over je huiswerk.

  Bijles

  Sommige vakken gaan je makkelijk af, maar sommige ook niet. Herken jij jezelf hierin? Heb je moeite met één of meerdere vakken en zou je daar graag een steuntje in de rug bij willen krijgen? Kom dan langs voor bijles! Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en verwerken, zodat jij weer grip krijgt op dat lastige vak.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Kan jij wel een extra steuntje in de rug gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching iets voor jou. Bij studiecoaching staat niet vakinhoudelijke kennis centraal, maar het aanleren van studievaardigheden. Met één uur in de week heb jij dat extra beetje hulp en aandacht waar je behoefte aan hebt. Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in zelfstandig werken, maar is het thuis te rumoerig om dat goed te kunnen doen? Zoek jij een werkplek waar je rustig en geconcentreerd aan de slag kan gaan? Kom dan langs voor huiswerkklas! Onder toezicht van een coach maak je in de middag je huiswerk, zodat je daarna tijd hebt voor leukere dingen. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De brugklasperiode is voor veel leerlingen spannend: alles is nieuw en er wordt veel van je verwacht. Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Sluit je dan aan bij brugklastraining. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode, zodat je straks een goede start maakt op je nieuwe school. Interesse? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Word jij erg zenuwachtig als je moet presenteren of als er een toets aankomt? Vallen de resultaten tegen, ondanks dat je je goed hebt voorbereid? Dan biedt faalangstreductietraining de uitkomst. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we voor grip op je faalangst, zodat jij straks weer vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kan beginnen! Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.