Studiekring Arnhem – Stedelijk Gymnasium Arnhem

Arnhem Stedelijk Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Arnhem heeft Studiekring een vestiging op het Stedelijk Gymnasium Arnhem (SGA) in de Thorbeckestraat. Op deze vestiging kun je exclusief terecht voor huiswerkklas. Zit jij op het SGA en zoek je een rustige plek waar je geconcentreerd je huiswerk kan maken? Kom dan langs bij huiswerkklas! Onder toezicht van een coach ga je in de middag op een rustige plek aan de slag met je huiswerk, zodat je tijd overhoudt voor leukere dingen. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

Openingstijden

Maandag, woensdag en donderdag: 14.30 tot 16.30 uur.
Dinsdag: 14.00 tot 16.00 uur.
Vrijdag: op aanvraag.
Zaterdag en zondag gesloten.

Vestigingsmanager

Mijn naam is Inge Miechels, ik werk sinds 2008 bij de Huiswerkklas Stedelijk Gymnasium Arnhem en ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Het is voor mij een enorme uitdaging om leerlingen te motiveren en te stimuleren bij het maken/leren van het huiswerk. Het bijhouden en bespreken van de planner is daarbij een essentieel onderdeel. De contacten met mijn leerlingen vind ik heel belangrijk en zijn gebaseerd op wederzijds respect, geduld en een goed gevoel voor humor. Ik vind het mooi om te zien dat bij veel leerlingen een rustige en motiverende omgeving en het aanhouden van een goede planning al kunnen leiden tot betere resultaten.

Over deze locatie

Onze vestigingsmanager staat voor je klaar
Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze vestigingsmanager Inge staat vier dagen per week voor je klaar om je te helpen. Doordeweeks zijn wij geopend van maandag tot donderdag. Maandag, woensdag en donderdag zijn wij geopend van 14.30 tot 16.30 uur en dinsdag van 14.00 tot 16.00. Vrijdag kun je bij ons terecht op aanvraag en in het weekend zijn wij gesloten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 085-0498200

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie