Juffrouwjulia Assen – Dr. Nassau College Quintus

Juffrouwjulia Assen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Assen is juffrouwjulia gevestigd op het Dr. Nassau College, locatie Quintus. Uiteraard zijn de leerlingen van andere locaties (Penta, Beilen, Norg, Aa en Hunze, ISK) ook van harte welkom! In overleg kunnen leerlingen van andere scholen ook bij ons terecht. Op deze moderne en ruime locatie kan je in je eigen vertrouwde omgeving begeleiding op maat krijgen. Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijles en coaching aan. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Maartje van der Wal

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Maartje van der Wal en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Juffrouwjulia in het Quintus College in Assen. Ik heb de HBO-opleiding SPH afgerond en vervolgens de master Onderwijsinnovatie. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich op een fijne manier kunnen ontwikkelen. Samen met mijn team begeleiders zet ik mij in om een motiverende, rustige en ontspannen leeromgeving te creëren. We sluiten aan bij de behoefte van de leerling en werken toe naar zelfstandigheid. Mijn doel is om het beste in de leerling naar boven te halen. Als vestigingscoördinator hoop ik een fijne bijdrage te kunnen leveren aan de leerlingen voor een succesvolle middelbareschooltijd.

  • Juffrouwjulia Assen – Dr. Nassau College Quintus
  • Mr. Groen van Prinstererlaan 98
  • 9402KG Assen
  • Maartje van der Wal
  • Vestigingscoördinator
+31683889649

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Assen

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat iedere leerling uniek is. Het doel van juffrouwjulia is het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat je je op je gemak voelt en rustig met je huiswerk aan de slag gaat. Wij zijn gevestigd binnen de school en hebben een eigen lokaal tot onze beschikking. Dit betekent dat wij nauw contact hebben met de docenten, mentoren en andere contactpersonen op school. Zo houden we de lijntjes kort. Wij vinden het belangrijk om in samenwerking met de school, de leerlingen en ouders te zorgen voor betere studieresultaten en persoonlijke ontwikkeling.

Elke dag kan je bij ons na schooltijd met je huiswerk aan de slag. Doordat je bij ons al flink met je huiswerk bezig bent, zal je thuis meer rust ervaren. Ben je benieuwd? Loop eens langs! Voor vragen ben ik ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Op deze vestiging in Assen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Met de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia kan je meteen na je lessen terecht voor ondersteuning voor je maak- en leerwerk. In een ontspannen sfeer en rustige omgeving ga je aan de slag. Onze begeleiders werken samen met jou aan je planning en studievaardigheden. Door te overhoren en oefeningen te geven, zorgen wij dat je met een zeker gevoel je toetsen ingaat. Je kan met al je vragen bij de begeleiders en de vestigingscoördinator terecht. Omdat je op school al flink met je huiswerk bezig zijn geweest, zal je thuis veel meer rust ervaren!

Bijles

Moeite met een vak? Loop je achter met de lesstof? Tijdens bijles van juffrouwjulia krijg je persoonlijke begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze begeleiders helpen jou bij het begrijpen van de lesstof. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat jij al je vragen kunt stellen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleidingen en in een ontspannen sfeer. Met bijles worden moeilijke vakken weer leuk, groeit je zelfvertrouwen en kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie