Lyceo Barendrecht – Groene Hart

Groene Hart – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles in Barendrecht aan op Groene Hart. Op deze vestiging vinden onze diensten plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Haarspitwei in Barendrecht. Ook voor faalangstreductietraining kan je bij ons terecht. Doordat je in een vertrouwde omgeving direct na je laatste les aan de slag gaat met je huiswerk, kan je zonder afleidingen aan het werk. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Berend Hesselink

Vestigingsmanager

Mijn naam is Berend Hesselink en ik ben de Vestigingsmanager op het Groene Hart in Barendrecht. Na mijn studie commerciële economie te hebben afgerond in Rotterdam heb ik vijf jaar voor de klas gestaan als docent economie. Mede dankzij deze ervaringen in het onderwijs zag ik de positieve kracht die huiswerkbegeleiding kan hebben op leerlingen en heb toen de overstap naar het Lyceo gemaakt. Samen met mijn team van begeleiders sta ik klaar om de specifieke doelen van de leerlingen vast te stellen en te bereiken.

 • Lyceo Barendrecht – Groene Hart
 • Haarspitwei 11
 • 2992ZB Barendrecht
 • Berend Hesselink
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Barendrecht

Goed contact is heel belangrijk; samen met je ouders en school helpen we jou verder. We hebben goede contacten met de docenten en mentoren. Maandelijks hebben wij contact met hen over je voortgang en kunnen we gemakkelijk de voortgang op school monitoren. Er is regelmatig contact met je ouders over je ontwikkelingen bij ons.

Ons ervaren team begeleiders helpt je met veel plezier en toewijding en weet vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Zij kunnen jou de beste tips geven en je op weg helpen om je huiswerk zo efficiënt mogelijk te maken! De begeleiders werken met je aan het vinden van de beste studievaardigheden die bij jou passen, zodat je ook op de lange termijn het beste uit jezelf kunt halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom gerust langs! We zijn ook beschikbaar via de telefoon of e-mail, ook om een kennismakingsgesprek in te plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Groene Hart, locatie Barendrecht. Als je daar niet op school zit kun je terecht bij Lyceo in Dordrecht of Rotterdam.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze locatie in Barendrecht kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Binnen onze huiswerkbegeleiding staan persoonlijke aandacht, structuur en een ontspannen sfeer centraal. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er gewerkt in kleine groepen met intensieve begeleiding: per zeven leerlingen wordt minimaal één begeleider gezet. De begeleiders helpen de leerlingen rondom alles wat te maken heeft met huiswerk. Ze helpen je met plannen en organiseren van je huiswerk. Je kunt ze ook altijd vragen om uitleg te geven over de stof. De begeleiders zorgen voor een goede voorbereiden op je toets, door je te overhoren of een oefentoets voor je te maken. In ons eigen leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij. Je ouders kunnen hier thuis ook in meekijken.

  Bijles

  Wil je graag extra uitleg over wiskunde? Heb je een achterstand opgelopen bij Engels en wil je die wegwerken? Tijdens een bijles werk je samen met een begeleider aan één bepaald vak. Tijdens een bijles kan je terecht met alle vragen rondom de stof bij onze ervaren begeleiders. De begeleiders helpen jou om vol zelfvertrouwen de toets in te gaan!