Studiekring Bergen op Zoom – Wassenaarstraat

Huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom in de Wassenaarstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al bijna zes jaar heeft Studiekring een vestiging in Bergen op Zoom in de Wassenaarstraat, vlakbij het Centraal Station. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor veel leerlingen uit Bergen op Zoom en omgeving. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Bergen op Zoom? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden we ook deze diensten aan: studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Ahlam Belah Allouchi

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ahlam Belah en ik heb mijn diploma Pedagogiek behaald. Ik heb ruim 6 jaar ervaring als huiswerkbegeleider en basisschoolbegeleider. Op de vestiging creëer ik een warme en rustige sfeer waarin leerlingen effectief leren werken, goede resultaten halen en leren zelfstandig aan de slag te gaan. Samen met mijn team zetten wij ons in voor het aanleren van duurzame studievaardigheden waar de leerlingen gedurende rest van hun (school)loopbaan profijt van hebben!

 • Studiekring Bergen op Zoom – Wassenaarstraat
 • Wassenaarstraat 32
 • 4611BV Bergen op Zoom
 • Ahlam Belah Allouchi
 • Vestigingsmanager
0164 24 48 60

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp kunnen gebruiken bij hun schoolwerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn via de telefoon te bereiken met het nummer 0164 24 48 60

Centrale locatie
De vestiging van Studiekring Bergen op Zoom ligt vlakbij het Centraal Station, boven de supermarkt Ekoplaza. Dit is op fietsafstand van de Regionale Scholengemeenschap ’t Rijks (RSG), Scholengemeenschap Roncalli, het Mollerlyceum en Steenspil.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, komen jij en je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor je samenstellen.

Openingstijden

 • 13:00 - 18:00
 • 13:00 - 18:00
 • 13:00 - 18:00
 • 13:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bergen op Zoom kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen of heb je moeite met het effectief leren van toetsen? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijg je de hulp die jij nodig hebt. Je wordt geholpen met plannen, je kan vragen stellen over de stof en je leerwerk wordt overhoord om te kijken of je het goed kent. Dit zorgt voor minder stress en betere resultaten!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je makkelijk af, maar andere minder. Heb jij moeite met een bepaald vak en zou je daar graag hulp bij krijgen? Dan is bijles wat voor jou! Je krijgt gerichte, persoonlijke een-op-een begeleiding, waardoor je snel grip krijgt op de stof van dat voor jou lastige vak.

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschoolbegeleiding. Hier werken we samen aan de vakken die uw kind lastig vindt, zodat uw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Kan jij bijna, maar nog niet helemaal zelfstandig werken? Zou je daar graag een extra steuntje in de rug bij willen? Leer plannen met studiecoaching. Bij studiecoaching krijg je persoonlijke begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hier heb je de rest van je carrière plezier van! Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in zelfstandig je huiswerk maken, maar is het thuis te onrustig om dat te kunnen doen? Zoek je een werkplek waar je in alle rust geconcentreerd aan je huiswerk kan werken? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkklas. In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je 's middags je huiswerk, onder toeziend oog van een docent. Dan heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is vaak een grote stap voor veel leerlingen: nieuwe klasgenoten, andere leraren en je krijgt te maken met een lesrooster. Brugklastraining is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Met handige studievaardigheden en praktische tips van onze ervaren coaches maak jij een goede start op je nieuwe school! Interesse? Neem voor meer informatie contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of als er een toets aankomt? Blijf je matig presteren, ondanks je goede voorbereidingen? Dan is faalangstreductietraining wat voor jou. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent, maar vooral hoe je er goed mee om moet gaan. Zo wordt jij de faalangst snel de baas! Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.