Studiekring Bilthoven – Gregoriuslaan

Huiswerkbegeleiding in Bilthoven aan de Gregoriuslaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al sinds 2004 heeft Studiekring een vestiging in Bilthoven, waar we sindsdien uitgegroeid zijn tot een bekende naam. Studiekring Bilthoven is gevestigd aan de Gregoriuslaanop de Therersia school, waar we makkelijk bereikbaar zijn voor veel leerlingen in Bilthoven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Bilthoven? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden we ook deze diensten aan: studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. In het land bieden wij op veel locaties examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Coordinator Studiekring

Vestigingsmanager

Mijn naam is Hans Meijer en ik ben orthopedagoog met een specialisatie leerlingenzorg. Dit betekent dat ik bekend ben met zowel het ‘normale’ leertraject als met leerproblemen en mogelijke andere problemen die leerlingen kunnen hebben. Als voormalig dyslexiebehandelaar heb ik ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen met dyslexie.

 • Studiekring Bilthoven – Gregoriuslaan
 • Gregoriuslaan 4
 • 3723KR Bilthoven
 • Coordinator Studiekring
 • Vestigingsmanager
030 303 9593

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te hulp te schieten waar nodig. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 030 303 9593.

Centrale locatie
Onze vestiging in Bilthoven ligt dichtbij De Werkplaats, Het Nieuwe Lyceum, Aeres MAVO Bilthoven, Groenhorst Maartensdijk, Openbaar Lyceum Zeist en het Christelijk Lyceum Zeist. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor leerlingen van veel verschillende scholen. Op de Therersia school beschikken we over een ruim, licht lokaal waar we huiswerkbegeleiding geven.

Het intakegesprek
Voordat je aan huiswerkbegeleiding begint, krijg je samen met je ouder(s) een intakegesprek. Zo weet je precies wat Studiekring inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bilthoven kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen? Krijg je het vaak niet op tijd af en loop je achter met de lesstof? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met het effectief plannen van je huiswerk, kan je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk gecontroleerd om te checken of jet het goed onder de knie hebt. Dit levert minder stress, meer vrije tijd en betere resultaten op!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je makkelijker af dan andere. Heb jij één of meerdere vakken waar je mee worstelt en zou je daar graag een steuntje in de rug bij krijgen? Dan kan je hier terecht voor bijles. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken, wat zorgt voor betere resultaten!

  Studiecoaching

  Wil jij graag extra hulp bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk, zodat je volledig zelfstandig kunt werken? Leer plannen met studiecoaching. Bij studiecoaching draait het niet om vakinhoudelijke kennis, maar staat het aanleren van studievaardigheden centraal, waar je je hele leven profijt van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je met onze Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij op zoek naar een rustige werkplek waar je je huiswerk kan maken, omdat het thuis te rumoerig is? Kom dan langs bij huiswerkklas! 'S middags ga je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen aan de slag met je huiswerk, onder toeziend oog van een coach. Zo houdt je tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin in de brugklas is voor veel leerlingen spannend. Je krijgt andere leraren, nieuwe klasgenoten en je gaat werken met een lesrooster. Dat is best even wennen. Deze speciale training is gericht op het goed voorbereiden van brugklassers op deze nieuwe periode. Met nuttige studievaardigheden en handige praktische tips van onze deskundige coaches begin jij goed op je nieuwe school! Meer weten? Je kunt met onze Vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Vallen je resultaten tegen, ondanks je goede voorbereidingen? Dan biedt faalangstreductietraining de uitkomst. In zes bijeenkomsten van drie kwartier leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat, zodat je je faalangst snel onder controle krijgt! Meer weten over deze training? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.