Studiekring Bleiswijk – Melanchthon De Blesewic

Bleiswijk Melanchthon De Blesewic – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Bleiswijk heeft Studiekring een vestiging op het Melanchthon De Blesewic aan de Hoekeindseweg, waar wij sinds vijf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die hier niet op school zitten, zijn van harte welkom voor extra hulp. Op deze locatie kan je huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Je kan hier ook terecht voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. In het land organiseren wij op veel locaties examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Anne Schippers

Vestigingsmanager

Mijn naam is Anne Schippers, ik heb economie gestudeerd en in het verleden gewerkt als economiedocent. Nu werk ik bij Studiekring om de leerlingen op een meer persoonlijk niveau te begeleiden. Ik vind het leuk dat ik hier leerlingen kan ondersteunen om structuur en overzicht te krijgen en speel graag in op de behoeften van de leerling. Naast het vak economie heb ik ook een brede interesse in vakken zoals Engels, maatschappijleer, geschiedenis en godsdienst.

 • Studiekring Bleiswijk – Melanchthon De Blesewic
 • Hoekeindseweg 7
 • 2665KA Bleiswijk
 • Anne Schippers
 • Vestigingsmanager
010 313 5867

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vier dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn bereikbaar met de telefoon via het nummer 010 313 62 66.

Twee lokalen op school
Op het Melanchthon De Blesewic beschikt Studiekring over twee lokalen: lokaal 46 en 47. Hier wordt huiswerkbegeleiding, bijles en huiswerkklas gegeven. Zo kan je meteen na je laatste les aanschuiven om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de vestigingsmanager advies geven over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bleiswijk kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om goed je huiswerk te plannen? Of weet je niet goed hoe je effectief voor toetsen moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat je goed bijblijft en de behandelde stof beter begrijpt. Je wordt geholpen met plannen, je kan al je vragen stellen en het leerwerk wordt gecontroleerd om na te gaan of je de stof goed kent. Dit levert meer vrije tijd en betere resultaten op!

  Bijles

  Sommige vakken zijn lastiger dan andere. Zijn er vakken waar jij moeite mee hebt, en zou je daar graag beter in worden? Meld je dan aan voor bijles! Tijdens bijles krijg je een-op-een begeleiding van een docent die gespecialiseerd is in het vak dat jij moeilijk vindt. Zo krijg je precies de aandacht waar jij behoefte aan hebt, wat meer zelfvertrouwen en betere cijfers oplevert.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studieoaching

  Ben jij nog niet helemaal klaar om zelfstandig te werken, maar wil je dat wel en zou je daar extra ondersteuning in willen? Leer plannen en organiseren met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij focussen we op plannen, herhalen en structureren van je schoolwerk, waar je de rest van je leven plezier van hebt! Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Zoek jij een rustige plek waar j geconcentreerd je huiswerk kan maken, omdat het thuis te rumoerig is? Kom dan langs voor huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags in alle rust aan je huiswerk onder toezicht van een coach. Zo houd je vrije tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Naar de brugklas gaan is voor veel leerlingen spannend. Je krijgt nieuwe docenten en klasgenoten en je gaat met een lesrooster werken. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich optimaal op deze nieuwe periode willen voorbereiden. Met handige tips zorgen onze ervaren coaches ervoor dat jij een goede start maakt! Meer weten? Voor meer informatie kun je met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Word jij al snel zenuwachtig als je een toets moet maken of een presentatie moet geven? Bereid jij je altijd goed voor, maar blijf je toch matig presteren? Dan is faalangstreductietraining iets voor jou. Tijdens deze training leer je wat faalangst precies is, hoe je het herkent en vooral hoe je ermee om moet gaan. Zo word jij je faalangst snel de baas! Behoefte aan meer informatie over deze training? Je kunt met onze vestigingsmanager.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie