Bijlesnetwerk Breda – De Nassau

Breda De Nassau – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Bijlesnetwerk biedt huiswerkbegeleiding aan op De Nassau in Breda. Na je laatste les loop je naar boven om aan de slag te gaan met je huiswerk, leerwerk en studievaardigheden. Iedere dag staan onze begeleiders voor je klaar tussen 14.00 en 18.00 uur. Ook voor bijles kan je bij ons terecht.

Maryam Kurdi

Vestigingscoördinator

Ik ben Maryam Kurdi en ik ben de vestigingscoördinator op De Nassau in Breda. Ik ben een oud-leerling hier op school en ik vind het ontzettend leuk om werkzaam te zijn op mijn oude school. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en daarmee behaalde ik ook het certificaat jeugdzorgwerker. Ik heb veel kennis en praktijkervaring opgedaan en krijg energie van het motiveren en begeleiden van jongeren. Deze energie zet ik graag in voor leerlingen die ondersteuning nodig hebben tijdens het studeren. Zo help ik graag om jullie zonder stress je voldoendes binnen te laten halen.

 

  • Bijlesnetwerk Breda – De Nassau
  • De la Reijweg 136
  • 4818BA Breda
  • Maryam Kurdi
  • Vestigingscoördinator
+31613656470

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Breda

Jouw ontwikkeling staat centraal
Bij het starten van de begeleiding worden er persoonlijke doelen opgesteld waarna we aan de slag gaan hiermee. Tussentijds worden deze doelen, samen met jou en je ouders, gemonitord en geëvalueerd. Als het nodig blijkt, wordt de begeleiding aangepast. We vinden het belangrijk dat we jou bieden wat je nodig hebt en aan te sluiten bij jouw wensen.

Veel persoonlijke aandacht
Bijlesnetwerk vindt het belangrijk dat er persoonlijk aandacht is voor de leerlingen. We hanteren een positieve benadering: wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de vestigingscoördinator terecht. Dit team ondersteunt je bij het maken van planningen en beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je studievaardigheden om je zelfstandigheid te vergroten.

Kom kennismaken
Voor vragen kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Fadouia Echammachi
Junior-vestigingscoördinator

Huiswerkbegeleiding

Wil jij extra ondersteuning tijdens het maken van je huiswerk? Vind jij het fijn als iemand met je mee kijkt naar wat je moet doen of hoe je iets aanpakt? Je bent welkom bij ons de huiswerkbegeleiding. Onze begeleiders staan klaar voor jou om je planning met je door te nemen, je te helpen je hieraan te houden en je te overhoren ter voorbereiding op je toets. We leren je structuur aan en vooral veel zelfstandigheid, zodat jij het werk snel zelf allemaal kan gaan doen!

Bijles

Een bepaald vak dat je echt niet ligt of waar je maar niet uitkomt? Niet getreurd! Onze begeleiders kunnen je daarbij helpen! Tijdens onze één op één begeleiding neem je samen de stof door, krijg je uitleg over lastige onderwerpen en maak je opdrachten. Alle vragen kan je aan je bijlesbegeleider stellen, waardoor je de stof steeds beter gaat begrijpen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie