Lyceo Bussum – Willem de Zwijger College

Willem de Zwijger College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Willem de Zwijger College in Bussum. Wij bieden huiswerkbegeleiding en bijles aan binnen de school en daarom kun je na je laatste les meteen bij ons aan de slag. Op onze vestiging kun je terecht voor een rustige werkplek en persoonlijke begeleiding. Deze begeleiding wordt gegeven door ervaren en deskundige begeleiders, die er samen met jou, je mentor en je ouders voor zorgen dat jouw resultaten gaan stijgen en dat jij je zekerder voelt over jezelf en je prestaties! 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingscoördinator

Ik ben Renske Blok en ik ben vestigingscoördinator op het Willem de Zwijger College in Bussum. ik heb de opleiding Leisure management afgerond en in die periode veel ervaring opgedaan in het aansturen van managementprocessen. De kwaliteit waarborgen wat in het intakegesprek wordt benoemd, kan alleen met een sterk team. Ik vind het dus ook belangrijk om alle begeleiders in hun kracht te zetten en samen de begeleiding persoonlijk aan te pakken met elke leerling. Ook het aspect hoofd, hart en lijf wordt hierin meegenomen want dat bevordert uiteindelijk de schoolprestaties van alle leerlingen. Het bieden van een rustige plek, met persoonlijke aandacht en een goed team zorgt ervoor dat alle leerlingen optimaal kunnen werken aan eigen prestaties. Wij staan voor je klaar!

 • Lyceo Bussum – Willem de Zwijger College
 • Nieuwe 's-Gravelandseweg 38
 • 1405HM Bussum
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingscoördinator
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bussum

Als je start op onze vestiging, maken we samen met jou en je ouders een plan van aanpak. Wij kijken samen met jullie naar wat er wel goed gaat, waar je nog extra hulp bij nodig hebt, welke vakken je lastig vindt en hoe wij jou het best kunnen gaan helpen. Dit plan van aanpak sturen we ook naar je mentor: zo is iedereen die jou kan helpen op de hoogte. Wij hebben regelmatig contact met je ouders en je mentor om te kijken hoe het gaat en of we eventueel ons plan aan moeten passen. Wij helpen je niet alleen met het maken van je huiswerk en het leren van je toetsen, maar ook met het maken van planningen, je zelfvertrouwen en je studievaardigheden. We besteden hierin altijd extra aandacht aan de vakken die je lastig vindt en zorgen dat er genoeg ruimte is voor jou om je vragen te kunnen stellen aan een begeleider en je te laten overhoren. Op deze manier vergroten wij jouw zelfstandigheid en zelfvertrouwen en maken we samen het schooljaar tot een succes!

Wil je meer weten? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon!

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bussum kan je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding ben je niet alleen ‘gewoon’ je huiswerk aan het maken en je toetsen aan het leren, maar kun je ook je inhoudelijke en vakoverstijgende (hoe leer je zo’n proefwerk geschiedenis nou eigenlijk?) vragen stellen aan de begeleiders. Zij helpen je met het maken van planningen en helpen je ook je hieraan te houden. In de huiswerkbegeleiding staan persoonlijke aandacht, een positieve benadering, structuur en een rustige werkplek voorop. Hierdoor voel jij je prettig, worden jouw zelfstandigheid en zelfvertrouwen gestimuleerd en gaan je cijfers omhoog. Je ouders kunnen thuis meekijken in ons leerlingvolgsysteem, zodat ook zij volledig op de hoogte zijn van jouw ontwikkelingen.

  Bijles

  In de bijles pak je vakspecifieke problemen met een deskundige begeleider aan. Jij draagt de onderwerpen aan die je lastig vindt en de begeleider kan jou optimaal ondersteunen door zijn of haar inzicht in het vak en de persoonlijke aandacht die hij of zij jou kan bieden. De begeleiders zijn niet alleen vakinhoudelijk erg sterk, ook zijn zij erin getraind om jou één-op-één begeleiding te geven. Je wordt zoveel mogelijk gekoppeld aan een vaste begeleider, waardoor je een goede band opbouwt die jouw resultaten ten goede komt. De bijlessen worden geëvalueerd in ons leerlingvolgsysteem, zodat ook ouders volledig op de hoogte blijven van jouw vorderingen!

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie