Check5 Meerssen – Stella Maris College

Check5 is gevestigd in het Stella Maris College in Meerssen. Na je laatste les kun je direct bij ons aan de slag. Op dat moment staat er een team van begeleiders klaar om je te ondersteunen in het leren plannen, je studievaardigheden aan te leren en je inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die je lastig vindt. We bieden huiswerkbegeleidingbijles, studiecoaching en CSE begeleiding aan waarbij je optimale ondersteuning krijgt in aanloop naar je examens. 

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 14.30 – 18.00 uur   

Lisa Muijsers

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Lisa Muijsers en ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van Check5 op het Stella Maris College in Meerssen. Ik heb de opleiding pedagogiek afgerond en daarmee veel kennis op pedagogisch gebied. Daarnaast heb ik zelf eerst gewerkt als huiswerkbegeleider bij Check5 waardoor ik goed kan inschatten wat een leerling nodig heeft. Persoonlijke aandacht, positiviteit en vertrouwen vind ik hierbij erg belangrijk. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw kind de begeleiding krijgt die bij hem of haar past. Neem gerust contact met mij op voor advies.

  • Check5 Meerssen – Stella Maris College
  • Parallelweg 56
  • 6231CJ Meerssen
  • Lisa Muijsers
  • Vestigingscoördinator
+31631631379

Op deze vestiging in Meerssen kan je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Begeleid huiswerk maken bij Check5. Dat is 2 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

Bijles

Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

Faalangsttraining

Uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangsttraining iets voor jou. In 10 weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je spanningen en zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. Zo ga je in de toekomst iedere toets of presentatie vol zelfvertrouwen tegemoet.

Brugklastraining

Als je naar de brugklas gaat komen er allemaal dingen op je af. Een nieuw schoolgebouw, andere klasgenoten, leraren en vakken. Je hebt ineens een rooster. Dit zijn leuke veranderingen, maar ook spannend. Deze speciale brugklastraining bereidt brugklassers voor op deze nieuwe periode in hun leven. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, waar je jouw hele schoolperiode profijt van hebt.

Studiecoaching

Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie