AFTER’S COOL Den Haag – Haganum

Den Haag Haganum – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Gymnasium Haganum. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding.  Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Hannes Messemaeckers van de Graaff

Vestigingsmanager

De vestigingsmanager op het Haganum in Den Haag zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heb jij nog vragen? Neem contact op!

 • AFTER’S COOL Den Haag – Haganum
 • Laan van Meerdervoort 57
 • 2517AG Den Haag
 • Hannes Messemaeckers van de Graaff
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Gymnasium Haganum in Den haag en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Kinderen van andere scholen kunnen terecht op onze andere vestiging in Den Haag, de Wassenaarseweg.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Haganum. De huiswerkbegeleiding op het Haganum is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen.

Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Haganum of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.