AFTER’S COOL Den Haag – Vrijzinnig-Christelijk Lyceum

Den Haag Vrijzinnig-Christelijk Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Vetiging afbeelding
 • AFTER’S COOL Den Haag – Vrijzinnig-Christelijk Lyceum
 • Van Stolkweg 35
 • 2585JN Den Haag
 • Mees Meijer
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum in Den Haag en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vestiging aan de Pansierstraat, waar leerlingen terecht kunnen in het weekend, tijdens vakanties of buiten de reguliere openingstijden.

  Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum. De huiswerkbegeleiding op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

  Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum wordt gegeven en de cultuur op school. Zij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

  Voor meer informatie over onze samenwerking met het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

  Mees Meijer

  Vestigingsmanager

  De Vestigingsmanager op Vrijzinnig-Christelijk Lyceum in Den Haag zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

  Heeft u vragen? Neem contact op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.

  Vestiging op kaart