Haags Studiepunt Den Haag – Frederik Hendriklaan

Frederik Hendriklaan Den Haag – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging bevindt zich aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag, omringd door scholen en op loopafstand van tram- en bushalte. Op deze locatie begeleidt Haags Studiepunt leerlingen tijdens hun gehele schoolcarrière; van Cito tot aan het afstuderen. Basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8, middelbare scholieren en studenten voor elk type onderwijs kunnen bij ons voor begeleiding terecht.

Je kunt je direct aanmelden voor bijles en huiswerkbegeleiding bij Haags Studiepunt aan de Frederik Hendriklaan.

Voor de diverse groepen wordt onderscheid gemaakt in basisschoolbegeleiding, huiswerkbegeleiding, individuele bijles en eindexamentraining in Den Haag. Zit je op bijvoorbeeld het Maris College Houtrust of E.S. Den Haag Rijnlands, dan kan je binnen 15 minuten vanaf school bij ons aan de slag.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.


Alle locaties voor huiswerkbegeleiding in Den Haag
Alle locaties voor individuele bijles in Den Haag
Alle locaties voor eindexamentraining in Den Haag

Marlies van Eck van der Sluijs | Haags Studiepunt

Vestigingsmanager

Mijn naam is Marlies, en ik ben uw aanspreekpunt voor alle diensten die Lyceo/Haags Studiepunt aanbiedt op de Frederik Hendriklaan. Met een vast team van ervaren begeleiders biedt de huiswerkbegeleiding leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Zo stimuleren wij een goed verloop van hun schoolcarrière. We zorgen voor een prettige sfeer waar de leerlingen kunnen werken aan hun dagelijkse huiswerk, zich voor kunnen bereiden op hun toetsen en waar er uiteraard ook ruimte is voor gezelligheid.

 • Haags Studiepunt Den Haag – Frederik Hendriklaan
 • Frederik Hendriklaan 85 A
 • 2582BV Den Haag
 • Marlies van Eck van der Sluijs | Haags Studiepunt
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Naast het bieden van inhoudelijke ondersteuning hebben wij als doel door positieve stimulans jouw zelfvertrouwen te vergroten. Door begeleiding op maat, het bieden van structuur en het aanreiken van handvatten streven wij ernaar dat je voldoende instrumenten hebt zodat je zelfstandig leert werken. Onze begeleiding vindt plaats in een leeromgeving die zich kenmerkt door rust. In diverse lokalen kan je werken in groepen of is juist plek voor individuele begeleiding. Ook voor de broodnodige ontspannende activiteiten tussen het studeren door zijn ruimtes beschikbaar. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via de e-mail of telefoon. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie over onze vestiging kan je ook kijken op de website haagsstudiepunt.nl.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook graag naar dat leuke bijbaantje en sport gaat? Hoe combineer je het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij Haags Studiepunt mee helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een groep van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het maak- en leerwerk kan je bij ons werken aan studievaardigheden en is er extra aandacht voor jouw zwakke vakken. Daarnaast bieden we hulp bij plannen. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan ondersteuning door bijles net dat steuntje in de rug geven bij het verbeteren van je cijfers! Haags Studiepunt biedt individuele bijlessen voor elk vak en elk niveau. Tijdens een bijles krijg je gedurende een uur individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wil behandelen. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak!

  Examentraining

  Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

  Basisschoolbegeleiding

  Haags Studiepunt biedt leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 ondersteuning aan op reken-, taal en studievaardigheden. Dit doen wij op maat door middel van één-op-één ondersteuning. Zelfvertrouwen en het ontwikkelen en plezier krijgen in leren staan bij ons centraal! Haags Studiepunt werkt met de door Lyceo ontwikkelde methode Lyceo Junior. Het lesmateriaal uit deze methode komt overeen met de stof die kinderen in groep 3 tot en met groep 8 moeten beheersen.
  Tevens heeft Haags Studiepunt de handen ineengeslagen met een aantal basisscholen in Den Haag. Op deze scholen wordt begeleiding voor diverse onderdelen aan kleine groepjes leerlingen verzorgd. Hiermee reiken wij leerlingen laagdrempelige ondersteuning aan naast het reguliere onderwijs. Voor meer informatie kijkt u op www.haagsstudiepunt.nl .

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.