Haags Studiepunt Den Haag – Quick

Den Haag Quick – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Voor huiswerkbegeleiding in Den Haag kan je ook terecht op Sportvereniging Quick aan de Savornin Lohmanlaan. Op deze locatie begeleidt Haags Studiepunt leerlingen van basisschool tot en met middelbare school, elk type onderwijs kan bij ons begeleid worden. Er worden op Quick verschillende diensten aangeboden: basisschoolbegeleiding, huiswerkbegeleiding en individuele bijles. Op Quick bieden wij kleinschalige begeleiding in een rustige, frisse, moderne omgeving met eigen faciliteiten waar je gebruik van kan maken.

Mijn naam is Maroesjka van der Boog en ik ben vestigingscoördinator op locatie Quick. Ik heb de opleiding HBO Sport en Bewegen afgerond, waarna ik onder andere als pedagogisch medewerkster heb gewerkt. Graag wil ik bewerkstelligen dat scholieren met hetzelfde enthousiasme als ik naar hun huiswerkbegeleiding gaan. Samen werken we aan goede resultaten met een positieve instelling!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Het hoofddoel van je begeleiding is het verbeteren van schoolprestaties en het vergroten van de zelfstandigheid. Dit doen wij door het bieden van veel persoonlijke aandacht en het aanleren van studievaardigheden. Elke leerling heeft een eigen plan van aanpak met individuele doelen. Ieder op zijn eigen manier en tempo, begeleiding op maat is waar het bij ons om draait. We onderhouden regelmatig contact met je ouders, om je begeleiding goed te stemmen.

Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Door onze unieke locatie, kan je in de pauze lekker naar buiten voor bijvoorbeeld een potje voetbal. Even ontspanning tussen het leren door is erg belangrijk! Daarnaast zorgen onze ruime openingstijden dat de begeleiding goed gecombineerd wordt met je trainingen, indien gewenst. We streven ernaar dat het schoolwerk ook echt af is als je naar huis gaat, zodat er daar voldoende tijd is voor ontspanning.

Wij zijn vier dagen in de week geopend, van maandag tot en met donderdag van 14:30 uur tot 18:30 uur. Onze individuele begeleiding kan mogelijkerwijs buiten deze tijden plaatsvinden. Kom gerust eens langs! Je kan ook contact opnemen via de telefoon of e-mail.

Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk is belangrijk voor het halen van goede cijfers. Maar hoe pak je dat nu aan, als je dit ook moet combineren met de leuke dingen die je in je vrije tijd kunt doen? En dan zijn er ook nog toetsen die de druk opvoeren. Hier kunnen wij je bij Haags Studiepunt bij helpen!
Huiswerkbegeleiding houdt in dat je na schooltijd aan je huiswerk kunt werken met ondersteuning van een begeleider. Je werkt individueel aan je huiswerk in een groep van maximaal zeven leerlingen. Er is niet alleen ruimte om vakinhoudelijk bezig te zijn, er wordt ook aandacht besteed aan studievaardigheden en plannen. We stellen individuele doelen op, samen met je ouders, waar je mee aan de slag gaat. Bij moeilijke opgaven kun je de hulp inschakelen van je begeleider. Ook staan wij klaar om je leerwerk te overhoren, zodat je zeker weet dat je de stof beheerst. We zorgen voor een fijne leeromgeving waarin jij je goed kunt concentreren! Je ontwikkelingen houden we bij in een eigen leerlingvolgsysteem, waar je ouders in mee kunnen kijken.

Bijles

Vind je één vak erg lastig? Ben je onzeker in de voorbereiding op je toets en vind je het prettig om de stof nog een keer stap voor stap te doorlopen? Bijles kan je een steuntje in de rug geven in het verbeteren van je cijfers! Haags Studiepunt biedt bijlessen aan voor elk vak en elk niveau. Tijdens een bijles krijg je één-op-één uitleg van een ervaren bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen. Door de persoonlijke benadering, kun je dieper op de stof ingaan. Dit kan structureel zodat je de stof goed bijhoudt of bijvoorbeeld als voorbereiding op een toets, maar net waar jij behoefte aan hebt!

  • Haags Studiepunt Den Haag Quick
  • De Savornin Lohmanlaan 215
  • 2566BZ Den Haag
  • Maroesjka van der Boog
  • Vestigingscoördinator
+31630038996

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie