Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College

Den Haag Wateringse Veld College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van het Wateringse Veld College bevindt zich binnen de muren van school, in een vertrouwde omgeving voor de leerlingen. De leerlingen van het Wateringse Veld College komen hier direct na schooltijd hun huiswerk maken tijdens de huiswerkbegeleiding of bijlessen volgen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.30 uur tot 17.30 uur. 

Stephan Molier

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Stephan Molier. Ik ben vestigingscoordinator op het Wateringse Veld College. Ik heb aan het Conservatorium gestudeerd in Rotterdam. De afgelopen jaren, en nog steeds, ben ik werkzaam binnen mijn eigen bedrijf, een muziekschool in Den Haag. Ik vind het belangrijk om leerlingen een fijne plek te bieden waar zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Natuurlijk is iedereen anders dus vind ik dat iedere leerling de beste persoonlijke aandacht moet krijgen die hij of zij verdient. Zowel de begeleiders op het Wateringse Veld College als ik proberen uw kind op de best mogelijke manier te motiveren en stimuleren.

  • Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College
  • Missouri 1
  • 2548HT Den Haag
  • Stephan Molier
  • Vestigingscoördinator
+31681525091

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Den Haag

De rustige werksfeer die wij in het lokaal creëren, zorgt ervoor dat je je goed op het leer- en maakwerk kan concentreren. Wanneer je in je domeinuren niet toekomt aan je maakwerk, wordt dit tijdens de huiswerkbegeleiding gemaakt. Met een team van ervaren begeleiders helpen wij jou bij het maken van je planningen voor de domeinuren en het leerwerk. Daarnaast zijn onze begeleiders ook beschikbaar voor vakinhoudelijke vragen. Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kun je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Er kan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden gepland.

Met huiswerkbegeleiding van Haags Studiepunt hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties. Van maandag tot en met vrijdag, vanaf 14:30 tot 17.30 uur kun je bij ons terecht voor het maken van je maak- en leerwerk. Aan het eind van de dag ga je naar huis en kun je thuis lekker ontspannen! Benieuwd geworden? Loop gerust eens binnen!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Wateringse Veld College. Als je daar niet op school zit, kun je terecht bij Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

Op deze vestiging in kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het maken van planningen voor de domeinuren, de voorbereiden en het overhoren van toetsen en het zelfstandig leren werken. Wij helpen je om je domeinuren op tijd af te hebben en goed voorbereid de toetsen in te gaan. Daarnaast kan je altijd terecht met al je vragen bij de begeleiders en de vestigingscoördinator.

Bijles

Wil je meer zekerheid over vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Haags Studiepunt iets voor jou! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je terecht met al je vragen. De bijlessen worden gegeven in aparte lokalen, zonder afleiding, in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie