Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College

Den Haag Wateringse Veld College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van het Wateringse Veld College bevindt zich binnen de muren van school, in een vertrouwde omgeving voor de leerlingen. De leerlingen van het Wateringse Veld College komen hier direct na schooltijd hun huiswerk maken tijdens de huiswerkbegeleiding of bijlessen volgen.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Isabel van Emst

Vestigingscoördinator

Hallo! Mijn naam is Isabel van Emst. Ik ben net afgestudeerd als Toegepast Psycholoog. In het verleden heb ik met kinderen gewerkt met gedragsproblematiek. Ik vind het fijn om met kinderen en jongvolwassenen te werken. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zelfstandig en goed voorbereid de middelbare school verlaten. Hierbij wil ik graag helpen! Bel mij gerust en samen kunnen we kijken wat Haags Studiepunt voor uw kind kan betekenen.

 • Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College
 • Missouri 1
 • 2548HT Den Haag
 • Isabel van Emst
 • Vestigingscoördinator
+31681525091

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Den Haag

De rustige werksfeer die wij in het lokaal creëren, zorgt ervoor dat je je goed op het leer- en maakwerk kan concentreren. Wanneer je in je domeinuren niet toekomt aan je maakwerk, wordt dit tijdens de huiswerkbegeleiding gemaakt. Met een team van ervaren begeleiders helpen wij jou bij het maken van je planningen voor de domeinuren en het leerwerk. Daarnaast zijn onze begeleiders ook beschikbaar voor vakinhoudelijke vragen. Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kun je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Er kan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden gepland.

Met huiswerkbegeleiding van Haags Studiepunt hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties. Aan het eind van de dag ga je naar huis en kun je thuis lekker ontspannen! Benieuwd geworden? Loop gerust eens binnen!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Wateringse Veld College. Als je daar niet op school zit, kun je terecht bij Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

Openingstijden

 • 14:30 - 17:30
 • 14:30 - 17:30
 • 14:30 - 17:30
 • 14:30 - 17:30
 • 14:30 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het maken van planningen voor de domeinuren, de voorbereiden en het overhoren van toetsen en het zelfstandig leren werken. Wij helpen je om je domeinuren op tijd af te hebben en goed voorbereid de toetsen in te gaan. Daarnaast kan je altijd terecht met al je vragen bij de begeleiders en de vestigingscoördinator.

  Bijles

  Wil je meer zekerheid over vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Haags Studiepunt iets voor jou! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je terecht met al je vragen. De bijlessen worden gegeven in aparte lokalen, zonder afleiding, in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt!

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet iedereen is overal goed in. Daarom bieden wij basisschoolbegeleiding. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we vast met welke vakken uw kind moeite heeft. Daar gaan we dan extra aandacht aan besteden zodat de kennis en het begrip worden vergroot. Dit zorgt ervoor dat uw kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en het vak beter onder de knie krijgt.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie