Check5 Deurne – Burgemeester Roefslaan

Check5 in Deurne – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Deurne biedt Check5 verschillende soorten begeleiding als huiswerkbegeleiding en bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Bente van de Gevel - Check5

Vestigingsmanager

Ik ben Bente van de Gevel, de Vestigingsmanager bij Check5 in Deurne. Ik heb de lerarenopleiding Nederlands afgerond en daarmee ervaring opgedaan in het onderwijs. Doordat ik een goed beeld heb van hoe het er in de klas aan toe gaat, kan ik leerlingen daarbuiten ook goed begeleiden. Naast ervaring in het reguliere onderwijs heb ik voordat ik als vestigingsmanager aan de slag ging, ook drie jaar ervaring opgedaan als begeleider. Ik ben erg betrokken en weet leerlingen goed te motiveren. Het zorgen voor een fijne en veilige sfeer is in mijn ogen belangrijk voor goede resultaten.

 • Check5 Deurne – Burgemeester Roefslaan
 • Burgemeester Roefslaan 13
 • 5753GX Deurne
 • Bente van de Gevel - Check5
 • Vestigingsmanager
+31631631385

Openingstijden

 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Deurne kan je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Begeleid huiswerk maken bij Check5. Dat is 2 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

  Bijles

  Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

  Basisschoolbegeleiding

  Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. Sommige kinderen kunnen tijdens deze periode een extra steuntje in de rug gebruiken. Het doel van basisschoolbegeleiding is om kinderen weer vol zelfvertrouwen en plezier te laten leren. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar of de middelbare school.

  Faalangsttraining

  Uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangsttraining iets voor jou. In 10 weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je spanningen en zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. Zo ga je in de toekomst iedere toets of presentatie vol zelfvertrouwen tegemoet.

  Studiecoaching

  Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt. Voor het aanmelden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.