Studiekring Deventer – Het Vlier

Deventer Het Vlier – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Studiekring Deventer Het Vlier bestaat sinds 2011. We zijn gevestigd in het Etty Hillesum Lyceum aan Het Vlier 1. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook studiecoaching, huiswerkklas en faalangsttraining. Deventer Het Vlier staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je van harte welkom! 

Openingstijden

Maandag tot donderdag: 15.15 tot 18.15 uur.
Vrijdag: 14.15 tot 17.15 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Diana Sterken

Mijn naam is Diana Sterken en ik heb gewerkt als teamcoach binnen de retail. Hier heb ik veel ervaring opgedaan. Ik vind het belangrijk dat leerlingen gezien worden om wie ze zijn en daar waar nodig kwaliteiten en competenties naar boven te halen. Waar liggen de sterke punten en waar kunnen we ze in versterken? Ik vind het belangrijk dat leerlingen leren om zelfstandig te werken en daar geef ik ze graag de tools voor mee. Ik ben graag betrokken en het is mijn passie om jongeren te motiveren.

  • Studiekring Deventer – Het Vlier
  • Het Vlier 1
  • 7414AR Deventer
  • Diana Sterken
057 074 56 20

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp nodig hebben met het maken van hun huiswerk. Onze vestigingsmanager Diana en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Doordeweeks zijn wij geopend van maandag tot donderdag van 15.15 tot 18.15 uur en vrijdag van 14.15 tot 17.15 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 057 074 56 20.

Lokalen op school
Op het Etty Hillesum Lyceum beschikt Studiekring over een eigen lokaal waar je met je huiswerk aan de slag kunt. Dit is lokaal Ay, dat zich op de begane grond bevindt. Daarnaast mogen wij ook lokalen gebruiken voor het geven van bijles.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding kan beginnen, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo kom je te weten wat Studiekring precies inhoudt en kan Diana je adviseren over een bij jou passende begeleiding.

Op deze vestiging in Deventer kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk, waardoor je het vaak niet op tijd afkrijgt? Of weet je niet hoe je goed moet leren voor je toetsen? Dan biedt huiswerkbegeleiding de oplossing. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk overhoord om te checken of je het goed kent. Zo krijg je snel weer controle over je huiswerk!

Bijles

Heb jij één of meerdere meerdere vakken waar je mee worstelt? Zou jij daarbij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Dan is bijles iets voor jou! Bijles kan je helpen om de stof van dat voor jou lastige vak beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een bijles van een persoonlijke begeleider, waardoor je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en betere prestaties!

Studiecoaching

Wil jij graag extra hulp en aandacht bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan kan je bij ons terecht voor studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven plezier van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jij goed zelfstandig werken, maar raak je thuis snel afgeleid? Zoek je een plek waar je geconcentreerd kan werken? Dan biedt huiswerkklas de uitkomst. Tijdens huiswerkklas maak je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen in de middag je huiswerk, onder toeziend oog van een docent. Zo houd je tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Krijg jij het snel benauwd als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Hebben de zenuwen al snel de overhand bij jou? Faalangst kan daar de oorzaak van zijn. Met faalangstreductietraining kunnen wij je helpen je faalangst te verminderen. Je leert wat faalangst is, hoe je het herkent, maar vooral hoe je ermee om moet gaan. Zo ben jij je faalangst snel de baas! Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie