Bijlesnetwerk Duiven – Candea College locatie Eltensestraat

Duiven Candea College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op beide locaties van het Candea College in Duiven biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles aan. Onze begeleiding bevindt zich in de school. Na je laatste les kan je meteen bij ons aan de slag. De begeleiders helpen je graag met het plannen en maken van je schoolwerk. Je zult merken dat je resultaten vooruit zullen gaan!

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Bijlesnetwerk

Vestigingscoördinator

Hoi! Ik ben Michelle Pouwels en ik ben de vestigingscoördinator op het Candea College. Tijdens mijn eigen middelbareschooltijd moest ik keihard werken om goede cijfers te halen. Juist daardoor ging studeren mij makkelijk af. Ik had goede studievaardigheden, tikte zo een samenvatting en door de taaie stof heen werken ging mij goed af. En dat gun ik alle leerlingen! Dat ze op een fijne en handige manier leren waardoor het sneller gaat, makkelijker is en een stuk minder stom. Misschien af en toe zelfs wel leuk.

Dat huiswerk maken niet altijd even leuk is, is een feit. Maar hoe maken we het samen minder stom? Tijdens de huiswerkbegeleiding is er ook een tijd om te kletsen, hebben we lekkere koekjes en is er hulp als je vastloopt. Wat de leerlingen het fijnste vinden? Thuis meer tijd overhouden voor leuke dingen natuurlijk! Wil je een middag uitproberen? Loop langs bij één van onze lokalen (de conciërge weet altijd waar we zitten) of laat jouw ouders contact met mij opnemen.

 • Bijlesnetwerk Duiven – Candea College locatie Eltensestraat
 • Eltensestraat 8
 • 6922JB Duiven
 • Coordinator van Bijlesnetwerk
 • Vestigingscoördinator
+31883926333

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Duiven

Elke leerling heeft zo zijn unieke sterke en minder sterke punten. Ons doel is het dan ook om de begeleiding daar op aan te laten sluiten. Bij het starten van de begeleiding worden, er samen met jou, persoonlijke doelen opgesteld. Tussentijds gaan we samen kijken of deze behaald zijn. Vervolgens wordt de begeleiding mogelijk aangepast. Elke leerling krijgt een vaste begeleider. Bij hem of haar kan je terecht met al je vragen en problemen. De begeleider helpt je met het plannen, maken en controleren van je schoolwerk. Er is regelmatig contact met je docenten, om bijvoorbeeld toetsen op te vragen. Daaraan kunnen we zien wat er goed en minder goed ging zodat we jou vervolgens weer op weg kunnen helpen. Ook wordt er dagelijks een verslag geschreven waarin staat wat je allemaal gedaan hebt tijdens de huiswerkbegeleiding en hoe dit gegaan is. Dat kun je samen met je ouders lezen.

Wil je meer weten of heb je iets te vragen? Neem gerust contact op via de telefoon of per e-mail!

Openingstijden

 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken is voor middelbare scholieren niet altijd even makkelijk. Na een lange schooldag zijn er vaak nog andere verplichtingen, zoals sporten of muziekles. Het is soms moeilijk voor leerlingen om momenten in te plannen om het schoolwerk te maken. Daarbij zijn er vaak ook nog veel andere afleidingen, zoals tv, smartphone, internet, vriendjes. Hierdoor kunnen leerlingen vast lopen met hun schoolwerk. Merk je zelf ook dat je tegen dit soort problemen aan loopt? Wil je betere cijfers halen? Wij helpen je er graag mee! Bij ons leer je om het schoolwerk verstandig in te plannen en te maken. Ook helpen we je graag met het leren voor toetsen. Daarbij overhoren we je en/of zorgen we dat er een oefentoets klaarligt. Je zult na verloop van tijd merken dat het maken en leren van je schoolwerk steeds gemakkelijker gaat en dat je cijfers beter worden!

  Bijles

  Heb je moeite met een bepaald vak? Bijles zou dan een oplossing voor je kunnen zijn. We hebben een team van bijlesdocenten die je met elk lastig vak kunnen helpen, jij bepaalt waar de bijlesdocent je mee helpt. Een bijles duurt een uur en is één-op-één. Je krijgt daardoor de volledige aandacht! Na je laatste les hoef je niet lang te wachten: De bijlessen kunnen aansluiten op je lesrooster en worden gewoon op school gegeven.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie