Lyceo Duiven – Candea College locatie Eltensestraat

Duiven Candea College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op beide locaties van het Candea College in Duiven biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Onze begeleiding bevindt zich in de school. Na je laatste les kan je meteen bij ons aan de slag. De begeleiders helpen je graag met het plannen en maken van je schoolwerk. Je zult merken dat je resultaten vooruit zullen gaan!

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Luke Schouwenaars

Vestigingsmanager

Ik kom uit een echte onderwijsfamilie. Vader, moeder, zusje, zwager en zelfs mijn eigen partner zijn stuk voor stuk op de een of andere manier verbonden aan het onderwijs. Met een achtergrond in het universitair onderwijs ken ik het belang van goede studievaardigheden maar al te goed. Als je op de middelbare school al goed leert leren en weet hoe een goede (en vooral realistische) planning eruitziet, dan heb je hier je leven lang profijt van.

Leren leren staat centraal, maar met een divers team van begeleiders, ieder met een andere specialiteit, zijn we ook uitgerust om te helpen met inhoudelijke vragen.

Het belangrijkste doel van onze huiswerkbegeleiding, is het ondersteuning van leerlingen op zo’n manier dat ze steeds zelfstandiger worden. Dit doen we door de leerling zoveel mogelijk te betrekken bij hun eigen ontwikkelproces. Aan het begin van dat proces vindt er nog veel controle plaats. Na enige tijd zien we vaak dat leerlingen steeds beter in staat zijn om, op een verantwoorde manier, hun eigen leerproces vorm te geven. Wanneer we dat zien, kunnen we de begeleiding langzaam afbouwen, totdat de leerling klaar is om geheel op eigen kracht de uitdagingen van het onderwijs te trotseren. Een leerling die bij ons in de begeleiding begint is altijd leuk. Maar een leerling die ons niet meer nodig heeft? Dat maakt mij pas echt trots!

 • Lyceo Duiven – Candea College locatie Eltensestraat
 • Eltensestraat 8
 • 6922JB Duiven
 • Luke Schouwenaars
 • Vestigingsmanager
+31611561890

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Duiven

Elke leerling heeft zo zijn unieke sterke en minder sterke punten. Ons doel is het dan ook om de begeleiding daar op aan te laten sluiten. Bij het starten van de begeleiding worden, er samen met jou, persoonlijke doelen opgesteld. Tussentijds gaan we samen kijken of deze behaald zijn. Vervolgens wordt de begeleiding mogelijk aangepast. Elke leerling krijgt een vaste begeleider. Bij hem of haar kan je terecht met al je vragen en problemen. De begeleider helpt je met het plannen, maken en controleren van je schoolwerk. Er is regelmatig contact met je docenten, om bijvoorbeeld toetsen op te vragen. Daaraan kunnen we zien wat er goed en minder goed ging zodat we jou vervolgens weer op weg kunnen helpen. Ook wordt er dagelijks een verslag geschreven waarin staat wat je allemaal gedaan hebt tijdens de huiswerkbegeleiding en hoe dit gegaan is. Dat kun je samen met je ouders lezen.

Wil je meer weten of heb je iets te vragen? Neem gerust contact op via de telefoon of per e-mail!

Openingstijden

 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken is voor middelbare scholieren niet altijd even makkelijk. Na een lange schooldag zijn er vaak nog andere verplichtingen, zoals sporten of muziekles. Het is soms moeilijk voor leerlingen om momenten in te plannen om het schoolwerk te maken. Daarbij zijn er vaak ook nog veel andere afleidingen, zoals tv, smartphone, internet, vriendjes. Hierdoor kunnen leerlingen vast lopen met hun schoolwerk. Merk je zelf ook dat je tegen dit soort problemen aan loopt? Wil je betere cijfers halen? Wij helpen je er graag mee! Bij ons leer je om het schoolwerk verstandig in te plannen en te maken. Ook helpen we je graag met het leren voor toetsen. Daarbij overhoren we je en/of zorgen we dat er een oefentoets klaarligt. Je zult na verloop van tijd merken dat het maken en leren van je schoolwerk steeds gemakkelijker gaat en dat je cijfers beter worden!

  Bijles

  Heb je moeite met een bepaald vak? Bijles zou dan een oplossing voor je kunnen zijn. We hebben een team van bijlesdocenten die je met elk lastig vak kunnen helpen, jij bepaalt waar de bijlesdocent je mee helpt. Een bijles duurt een uur en is één-op-één. Je krijgt daardoor de volledige aandacht! Na je laatste les hoef je niet lang te wachten: De bijlessen kunnen aansluiten op je lesrooster en worden gewoon op school gegeven.