Studiekring Ede – Parkweg

Huiswerkbegeleiding in Ede aan de Parkweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Dichtbij station Ede-Wageningen vind je Studiekring Ede. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor veel leerlingen uit de regio. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Ede? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden we ook deze diensten aan: studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. In het land bieden wij op veel locaties examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties die het dichtst bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag en zondag op afspraak. 

Geertjan Kuiper

Vestigingsmanager

Mijn naam is Geertjan Kuiper, ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd en heb ervaring met het begeleiden van kinderen. Ik werk vanuit de kwaliteiten van elke leerling om de uitdagingen met huiswerk en leren aan te pakken.

  • Studiekring Ede – Parkweg
  • Parkweg 99
  • 6717HP Ede
  • Geertjan Kuiper
  • Vestigingsmanager
0318 650 504

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze vestigingsmanager Geertjan en zijn docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je te hulp te schieten waar nodig. Doordeweeks zijn wij van maandag tot vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur geopend. In het weekend kun je ook voor begeleiding terecht, op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 0318 650 504.

Centrale locatie
Doordat onze Studiekring vestiging in Ede dichtbij station Ede-Wageningen ligt, zijn wij goed bereikbaar voor veel leerlingen van verschillende scholen uit de omgeving. Zo ligt Studiekring Ede op fietsafstand van het Marnix College, Pallas Athene College, Het Streek aan de Bovenbuurtweg en de Zandlaan en het Vester College.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding van start gaat, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Dan weet je precies wat Studiekring is en kan Geertjan je goed advies geven over de bij jou passende begeleiding.

Op deze vestiging in Ede kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk? Krijg je het vaak niet op tijd af? Of weet je niet goed hoe je effectief moet leren voor toetsen? Dan is huiswerkbegeleiding de uitkomst. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk gecontroleerd, om te kijken of je de stof goed onder de knie hebt. Dit levert minder stress en betere resultaten op!

Bijles

Sommige vakken gaan je beter af dan andere. Zijn er vakken waar je moeite mee hebt en zou je daar graag extra begeleiding in krijgen? Dan is bijles iets voor jou. Bijles kan je helpen de stof beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt persoonlijke, een-op-een begeleiding van een docent die gespecialiseerd is in het vak dat jij lastig vindt, waardoor je precies de aandacht krijgt waar jij behoefte aan hebt. Dan heb jij dat moeilijke vak zo onder de knie!

Studiecoaching

Heb jij moeite met het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Zou jij daar extra ondersteuning in kunnen gebruiken? Leer plannen met studiecoaching! Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het gaat om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Oftewel, vaardigheden waar je je hele leven profijt van hebt! Meer weten over studiecoaching? Dan kun je met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jij goed zelfstandig werken, maar is daar thuis geen ruimte voor? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags onder toezicht van een coach aan de slag met je huiswerk, zodat je daarna tijd over hebt voor leukere dingen. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Brugklastraining

De overgang van basisschool naar brugklas is een grote stap die veel leerlingen spannend vinden. Deze speciale training bereid brugklassers extra goed voor op deze nieuwe periode. Je oefent veel met studievaardigheden en krijgt handige, praktische tips, waardoor jij goed begint op je nieuwe school! eer weten? Voor meer informatie kun je terecht bij onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Word jij al snel erg zenuwachtig als je moet presenteren of een toets moet maken? Blijf je matig presteren, ondanks je goede voorbereidingen? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Met faalangstreductietraining kunnen wij je helpen om je faalangst te verminderen. Je leert wat faalangst precies inhoudt, hoe het werkt en vooral hoe je ermee om moet gaan, zodat jij vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kan beginnen! Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met onze vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie