Studiekring Eindhoven – Huygens Lyceum

Eindhoven Huygens Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Eindhoven heeft Studiekring ruim zeven jaar een vestiging in het Huygens Lyceum aan de Von Flotowlaan. Op deze locatie kan je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Het Huygens Lyceum staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op deze school zit, ben je van harte welkom. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Daniëlle van Gemert

Vestigingsmanager

 Mijn naam is Daniëlle van Gemert en ik ben vestigingscoördinator op het Huygens Lyceum in Eindhoven. Na mijn middelbare schooltijd ben ik het onderwijs in gegaan en heb ik één jaar de pabo gedaan.
In 2018 ben ik afgestudeerd als pedagoog en in 2020 heb ik mij verdiept in de Kinderpsychologie waar ik ook een diploma voor heb mogen ontvangen. Op deze manier heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen omtrent verschillende doelgroepen en ontwikkelingsgebieden. Samen met mijn team van begeleiders streven wij er naar om net dat duwtje in de rug te geven die leerlingen nodig hebben om hun schooltijd tot een succes te maken. Met een goede dosis positiviteit, een luisterend oor en een vleugje humor helpen wij het beste uit hen naar boven te halen. We kijken wat bij ze past, om ze op deze manier te motiveren, te inspireren en hun talenten te benutten. Stap voor stap, op basis van hun eigen persoonlijke doel. En laten we daarmee thuis lekker tijd over houden voor echt leuke dingen ;).

 • Studiekring Eindhoven – Huygens Lyceum
 • Von Flotowlaan 1
 • 5653AD Eindhoven
 • Daniëlle van Gemert
 • Vestigingsmanager
040 303 46 19

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die en extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 040 303 46 19

Lokaal op school
Onze Studiekring vestiging zit in de school zelf, waardoor je meteen na je laatste lesuur je huiswerk kan komen maken.

Het intakegesprek
Voordat je aan huiswerkbegeleiding begint, komen jij en je ouder(s) 0p intakegesprek. Zo weet je wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Eindhoven kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het moeilijk om je huiswerk goed te plannen of heb je moeite met het effectief leren voor toetsen? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en controleren we het leerwerk om na te gaan of je het goed kent. Zo krijg jij de controle over je huiswerk terug!

  Bijles

  Is er een bepaald vak waar je moeite mee hebt? Of zijn er misschien meerdere vakken die je lastig vindt? Dan kunnen wij je helpen met bijles. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een persoonlijke bijlesdocent, waardoor je precies de aandacht krijgt waar jij behoefte aan hebt. Zo krijg je snel grip op dat voor jou lastige vak!

  Studiecoaching

  Heb jij extra ondersteuning nodig bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching iets voor jou. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Hierbij focussen we op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Dit zijn studievaardigheden waar je je hele leven profijt van hebt! Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in zelfstandig werken, maar is daar thuis geen ruimte voor, omdat het te druk is? Kom dan langs voor huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas ga 's middags in alle rust in een groepje van 15 tot 20 leerlingen aan de slag met je huiswerk, onder toezicht van een coach. Zo heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is erg spannend. Deze speciale training is voor brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode. Met handige tips van onze ervaren coaches maak jij een goede start in de brugklas! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Vallen je resultaten tegen, ondanks je goede voorbereidingen? Dan biedt faalangstreductietraining de oplossing. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan. Zo krijg jij je faalangst onder controle! Behoefte aan meer informatie? Je kunt met onze vestigingsmanager.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie