Studiekring Eindhoven – Stedelijk College

Eindhoven Stedelijk College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds vijf jaar heeft Studiekring een vestiging in het Stedelijk College aan de Henegouwenlaan in Eindhoven. Op deze locatie kan je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij ook examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Let op: voor huiswerkbegeleiding is deze vestiging alleen toegankelijk voor leerlingen van het Stedelijk College. Wil je bijles volgen maar zit je niet op het Stedelijk College? Dan kun je wel bij ons terecht!

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Tamara Donkers

Vestigingsmanager

Mijn naam is Tamara Donkers en ik heb mijn bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gehaald. Tijdens mijn studie richtte ik me voornamelijk op het begeleiden van kinderen en tieners met een taalachterstand. Bij Studiekring zorgt ik voor een rustige, goede en positieve sfeer zodat elke leerling zich op zijn gemak voelt. Ik geloof in een positieve benadering. Waar liggen de sterke punten en waar kunnen we ze versterken. Voor vragen kan je mij altijd een mail sturen op tamaradonkers@studiekring.nl.

  • Studiekring Eindhoven – Stedelijk College
  • Henegouwenlaan 2
  • 5628WK EIndhoven
  • Tamara Donkers
  • Vestigingsmanager
040 3034660

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze vestigingsmanager Tamara en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Doordeweeks zijn wij van maandag tot vrijdag geopend, van 15.00 tot 18.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 040-3034660.

Lokaal op school
Op het Stedelijk College heeft Studiekring beschikking over een vast lokaal: lokaal 104. Omdat Studiekring beschikt over een lokaal op school zelf, kun je meteen na je laatste les geconcentreerd je huiswerk komen maken.

Het intakegesprek
Voordat je aan huiswerkbegeleiding begint, kom je eerst samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan Tamara je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Op deze vestiging in Eindhoven kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Vind jij het moeilijk om je huiswerk goed te plannen of vind je het lastig om effectief te leren voor toetsen? Dan kan huiswerkbegeleiding je helpen. Tijdens huiswerkbegeleiding leer je hoe je goed moet plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk overhoord om te checken of je het goed kent. Dit zorgt voor minder stress en betere resultaten!

Bijles

Heb jij moeite met één of meerdere vakken en zou je daar extra ondersteuning in kunnen gebruiken? Dan is bijles iets voor jou. Bijles kan je helpen om de stof van het vak dat jij lastig vindt beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een professionele bijlesdocent, waardoor je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Zo krijg jij dat moeilijke vak snel onder de knie!

Studiecoaching

Zou jij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Leer plannen met studiecoaching! Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding waarin het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van handige studievaardigheden. Hierbij ligt de focus om het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Kortom, vaardigheden waar je je hele leven wat aan hebt! Meer weten over studiecoaching? Je kunt contact met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is daar thuis geen ruimte voor, omdat het te rumoerig is? Ben jij op zoek naar een rustige werkplek? Kom dan langs voor huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je in de middag aan de slag met je huiswerk, onder toezicht van een docent. Zo houd je daarna vrije tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Brugklastraining

Starten in de brugklas is voor veel leerlingen een spannende, grote stap. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Tijdens brugklastraining oefen je veel met studievaardigheden en krijg je praktische tips, zodat jij een goede start maakt op je nieuwe school! Meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Lopen de zenuwen bij jou hoog op bij het horen dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Vallen je resultaten tegen, ondanks dat je je altijd goed voorbereid? Dan is faalangsttraining de ideale oplossing. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je er goed mee om moet gaan. Dan ben jij je faalangst zo de baas! Behoefte aan meer informatie over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie