Lyceo Emmeloord – Emelwerda College

Lyceo Emmeloord – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Emelwerda College in Emmeloord ben je vijf dagen in de week welkom voor huiswerkbegeleiding, bijles en coaching. Na je laatste les kom je naar het lokaal waar een team van begeleiders klaar staat om je te helpen betere cijfers te halen op school. Iedere maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 13.30 tot 17.30 uur.

Danielle Vriethoff - van Putten

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Danielle Vriethoff- van Putten en namens Lyceo ben ik de vestigingscoördinator op het Emelwerda College. Na een carrière in het onderwijs als docent Engels en leerlingbegeleider ben ik psychologie gaan studeren en heb mij verder ontwikkeld als coach. Ik heb veel ervaring en kennis op het gebied van leer strategieën en plannen en ik zet dit graag in op het Emelwerda College. Ik hou van een goede sfeer en tastbare resultaten die in een goede onderlinge samenwerking worden bereikt. Ik kijk ernaar uit om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

  • Lyceo Emmeloord – Emelwerda College
  • Peppellaan 1
  • 8302AL Emmeloord
  • Danielle Vriethoff - van Putten
  • Vestigingscoördinator
+31653129155

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Emmeloord

Wil je betere cijfers halen? Vind je het lastig om je thuis te concentreren? Weet je niet hoe je je huiswerk moet plannen om je sport of hobby’s heen? Of wil het om een andere reden niet lukken met je huiswerk en toetsen? Je bent van harte welkom bij Lyceo!

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek met jou en je ouders, bespreken we wat je graag wilt bereiken en hoe we jou kunnen helpen om daar te komen. Tijdens de begeleiding houden we het gestelde doel voor ogen en stellen we deze waar nodig bij. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons en dat je je vragen kunt stellen. We helpen je de juiste manier van leren te vinden en begeleiden jou bij het plannen, maken en leren van je huiswerk. In een digitaal systeem houden we bij wat je hebt gedaan, zodat jij, de begeleiders en je ouders op de hoogte zijn van je harde werk!

Voor vragen kun je vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen en de verschillende mogelijkheden met elkaar bespreken.

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite om je te concentreren op je huiswerk? Doe je je best om al je huiswerk te maken en op tijd te beginnen met leren, maar lukt het niet altijd? Wil jij graag hogere cijfers halen en meer vrije tijd? Dan is huiswerkbegeleiding bij Lyceo iets voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we jou in een rustige werksfeer bij je huiswerk. Ook begeleiden we jou bij het toepassen van goede en efficiënte leerstrategieën. Hierdoor zorgen we er samen voor dat je op tijd begint met leren voor toetsen en dat je huiswerk zoveel mogelijk op school al af is, zodat je thuis lekker vrij bent.

Bijles

Vind je een specifiek vak erg lastig? Haal je lage cijfers voor een bepaald vak? Gaat de uitleg in de klas je soms net te snel? Wil jij de tijd om alle vragen over dit vak te stellen? Dan is bijles bij Lyceo iets voor jou! Samen met jouw bijlesgever bespreek en oefen je de onderdelen van het vak waar jij het meest moeite mee hebt. We doen de bijles op jouw tempo, zodat je zoveel mogelijk leert! Het duurt een uur per keer en zal gewoon op school gegeven worden, na je lessen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie