Lyceo Enschede – College Zuid

College Zuid – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op College Zuid in Enschede. Wij staan met een enthousiast team van begeleiders klaar om jou te helpen met je schoolvakken. Na je laatste les kun je op een rustige werkplek meteen aan de slag.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Susan Wemekamp

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Susan Wemekamp en ik ben de vestigingscoördinator van College Zuid in Enschede. Ik heb na de Academische PABO lesgegeven op verschillende scholen in het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Daar heb ik veel ervaring opgedaan om leerlingen op een positieve manier te begeleiden zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Omdat elke leerling op een andere manier leert heb ik me door middel van de Master SEN (Special Educational Needs) nog verder verdiept in het leren en gedrag van leerlingen. Samen met mijn betrokken team van begeleiders zorgen we er voor dat leren weer leuk wordt en leerlingen vol zelfvertrouwen hun toetsen tegemoet gaan!

  • Lyceo Enschede – College Zuid
  • Tiemeister 20
  • 7541WG Enschede
  • Susan Wemekamp
  • Vestigingscoördinator
+31651222830

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Enschede

Onze diensten vinden plaats in een rustige omgeving waardoor je ongestoord aan de slag kan gaan met je huiswerk. Wij vinden het belangrijk dat de lijntjes tussen leerling, ouders, school en Lyceo kort zijn. Door een goede samenwerking sluit de begeleiding beter aan op jouw behoeftes. De studiebegeleiders zullen je helpen met het plannen en organiseren van je huiswerk, daarnaast zijn zij er ook voor vragen en overhoringen. Het uiteindelijke doel van de begeleiding is dat je zelfstandig wordt in je schoolse vaardigheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van een planning en het effectief leren voor een specifiek vak.

Wil je graag meer informatie? Ik ben bereikbaar via e-mail en telefoon. Er kan natuurlijk een kennismakingsafspraak worden ingepland om te kijken welke begeleiding het beste bij je past.

Op deze vestiging in Enschede kan je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Je huiswerk in orde krijgen kan soms lastig zijn, wij willen je daar graag bij helpen! Wij zien iedere leerling als uniek en houden daarom rekening met jouw specifieke hulpvraag en doel. Je komt na je laatste les binnen en maakt met een begeleider je planning op orde. Dit zorgt voor overzicht waardoor je precies weet wat je te wachten staat. Hierna kun je rustig met je huiswerk en leerwerk aan de slag. Er zijn altijd begeleiders aanwezig waarbij je terecht kan voor vragen. Ze helpen je ook met het ontwikkelen van effectieve studievaardigheden. Daarnaast zullen deze begeleiders je huiswerk checken en je leerwerk overhoren Zo weet je altijd dat je op de goede weg bent en waar je nog meer aandacht aan kan besteden! Daarnaast zal er in een logboek jouw ontwikkelingen worden gevolgd, iedere begeleider weet op deze manier hoe we jou het beste kunnen helpen. Last but not least: na het maken van je huiswerk kun je met een gerust hart naar huis en hoef je je geen zorgen meer te maken over je huiswerk. Je kan genieten van je vrije tijd!

Bijles

Wanneer je moeite hebt met een bepaald vak, kan je bij ons terecht voor bijles. Hierbij helpt een deskundige begeleider je individueel met de lesstof zodat hij of zij je alle aandacht kan geven die je nodig hebt. De bijlessen vinden plaats op je eigen school en kun je zelf inplannen met je begeleider. Bijlessen kunnen je helpen wanneer je de stof moeilijk vindt. Je kan ook bijlessen inplannen omdat je achter loopt met de stof of omdat je je extra goed wilt voorbereiden op een toets. Jij kijkt samen met je begeleider naar je wensen en behoeften, zo sluit de bijles aan op wat jij nodig hebt!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie