Lyceo Enschede – Stedelijk Vakcollege

Stedelijk Vakcollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Stedelijk Vakcollege in Enschede verzorgt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we ons in de school bevinden, onderhouden we makkelijk contact met je mentor, je docenten en zorgcoördinatoren. Onze vestiging is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Marieke Kleine Snuverink

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Marieke Kleine Snuverink en ik ben de vestigingscoördinator van het Stedelijk Vakcollege in Enschede. Ik heb Media, Informatie & Communicatie gestudeerd, met de specialisatie Media & Educatie. Vanuit mijn educatieve achtergrond stel ik het belang van individuele aandacht voor de leerling centraal. Op onze locatie gaan we oplossingsgericht te werk. We werken vanuit van de individuele behoeften, talenten en interesses van de leerling. We bouwen een solide communicatieband op met ouders, leerlingen en docenten, zodat er te allen tijde duidelijk is wat er speelt. We bieden de leerlingen een gepersonaliseerd plan waarmee we niet alleen betere cijfers oogsten, maar ook het zelfvertrouwen een flinke boost geven!

  • Lyceo Enschede – Stedelijk Vakcollege
  • Wethouder Beverstraat 195
  • 7543BK Enschede
  • Marieke Kleine Snuverink
  • Vestigingscoördinator
+31620507543

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Enschede

Een team van enthousiaste en deskundige begeleiders en bijlesdocenten helpt je om je studievaardigheden te verbeteren en met de vakken waar je moeite mee hebt. We werken in kleine groepen, waardoor begeleiders alle tijd hebben om je te helpen. Het doel van de huiswerkbegeleiding en de bijlessen is dat je leert hoe je zelfstandig je huiswerk kunt maken en weet hoe je het beste schriftelijke overhoringen en proefwerken kunt voorbereiden. Je zult zien dat hierdoor je resultaten verbeteren, waardoor school veel leuker wordt!

Mocht je interesse hebben in huiswerkbegeleiding en/of bijles, neem dan gerust contact met mij op. Dit kan zowel via e-mail als telefoon. Samen kijken we naar welke begeleiding het beste bij je past, dit kan in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op deze vestiging in Enschede kan je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Bij persoonlijk contact hoort ook persoonlijke begeleiding. De huiswerkbegeleiding wordt dan ook aangepast aan jouw behoeftes. Je krijgt hulp bij het leren en verbeteren van studievaardigheden zoals plannen, begrijpend lezen en het schrijven van werkstukken. Ook op vakinhoudelijk gebied kun je tijdens de huiswerkbegeleiding bij onze deskundige begeleiders terecht. Je zult gekoppeld worden aan een vaste begeleider, waardoor de huiswerkbegeleiding al snel een vertrouwde omgeving wordt.
We hebben regelmatig contact met mensen binnen de school, bijvoorbeeld met mentoren om het over jouw voortgang te hebben en met docenten wanneer we een toets nodig hebben zodat we die samen met jou kunnen bespreken. Hiernaast houden begeleiders een online logboek bij, zodat ook je ouders kunnen zien hoe hard je werkt tijdens de huiswerkbegeleiding en waar we je mee geholpen hebben. Met behulp van de begeleiders en je eigen inzet zullen je schoolresultaten verbeteren, waarna je op den duur helemaal zelfstandig je huiswerk met plezier kunt maken.

Bijles

Loop je tegen de stof van een specifiek vak aan en kom je er in je eentje niet uit? Bijles van Lyceo gaat je hierbij helpen! Met een bijlesdocent ga je 1 op 1 aan de slag met een vak waar je moeite mee hebt. Tijdens de bijles kun je al je vragen over de stof kwijt. Ook wordt er aandacht besteed aan studievaardigheden die van belang zijn voor het bijlesvak, zoals begrijpend lezen bij Nederlands en het maken van samenvattingen bij geschiedenis. De bijlesdocent geeft je ook allerlei handige studietips, zodat je beter voor schriftelijke overhoringen en proefwerken kunt leren en helpt je met het maken van oefeningen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie