Lyceo Geldrop – Strabrecht College

Huiswerkbegeleiding Geldrop– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Strabrecht College in Geldrop en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Bij ons kun je na je laatste les je huiswerk komen maken in een rustige, vertrouwde omgeving. Onze ervaren, enthousiaste begeleiders staan voor je klaar om je te helpen het beste uit jezelf te halen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Geldrop – Strabrecht College
 • Grote Bos 2
 • 5666AZ Geldrop
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Geldrop

  Onze locatie bevindt zich binnen de school en werken op een prettige manier samen met je docenten en mentor. Door de korte lijntjes die we met hen onderhouden, kunnen wij goed jouw schoolprestaties monitoren en daar waar nodig bijsturen. We zorgen ervoor dat je de juiste studievaardigheden aanleert om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je toetsen. Elke leerling is uniek en heeft zijn eigen behoeftes. Onze begeleiders zullen zich aansluiten op jouw behoeftes. Wij vinden het ook belangrijk dat jij je vertrouwd voelt bij ons. Om die reden werken wij met een vaste groep begeleiders, die jou goed leren kennen. Al je maakwerk wordt bij ons gecontroleerd en je leerwerk wordt overhoord!

  Ben je nieuwsgierig geworden? Voor vragen kan je contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

  Coordinator van Lyceo

  Vestigingsmanager

  De Vestigingsmanager op het Strabrecht College in Geldrop zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!
  Heb jij vragen? Neem contact op!

  Toetsweek Opvangklas

  Wij bieden leerlingen graag de mogelijkheid zichzelf zo goed mogelijk voor te bereiden op een toetsweek. Bij onze toetsweek opvangklas (TWOK) kom je in een rustige ruimte met minimale afleiding, waardoor je je leerwerk goed kunt doen voordat je naar huis gaat. Bij onze TWOK zijn er altijd enthousiaste, ervaren begeleiders aanwezig die je kunnen helpen met plannen of algemene vragen kunnen beantwoorden. Voor meer informatie en het aanmelden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Bijles

  Heb je behoefte aan 1 op 1 les, dan kunnen we een aparte ruimte en begeleider voor jou reserveren. Heb je vragen over plannen, gebruik maken van de agenda, oefenen met verschillende leertechnieken, omgaan met stress of kritiek, zelfdiscipline, begrijpend lezen, enzovoort? Wij helpen je op weg. Bijlessen zijn ook geschikt als je vakspecifiek ondersteuning nodig hebt. Je krijgt individueel les van een begeleider die gespecialiseerd is in het betreffende vak en/of hulpvraag.

  Huiswerkbegeleiding

  Vind je het moeilijk om thuis aan de slag te gaan? Wil je wel huiswerk maken en leren maar lukt het niet omdat je bezig blijft met je telefoon, gamen, of andere leuke dingen? Onder huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. Veel huiswerk is op school af, waardoor je thuis minder hoeft te doen. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. Onder huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. We zoeken samen naar het beste plan voor jou.

  Vestiging op kaart