Bijlesnetwerk Goes – Ostrea Lyceum

Goes Ostrea Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Bijlesnetwerk is gevestigd in het Ostrea Lyceum in Goes (locatie Fruitlaan). Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag tijdens de huiswerkbegeleiding. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden.  We zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.30 tot 18.00 uur.

Tom Lievense

Vestigingscoördinator

Ik ben Tom Lievense en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de Bijlesnetwerk-vestiging op het Ostrea Lyceum in Goes. Ik heb een achtergrond als biologiedocent en ervaring in het onderwijs. Iedere leerling heeft zo zijn eigen manier van leren; samen met jou zoeken uit welke leerstrategie het beste bij jouw past. We zorgen er ook voor dat je niet achter gaat lopen met het huiswerk. We zorgen voor een fijne plek om het huiswerk te maken en zijn er om je te helpen als je vragen hebt.

  • Bijlesnetwerk Goes – Ostrea Lyceum
  • Fruitlaan 3
  • 4462EP Goes
  • Tom Lievense
  • Vestigingscoördinator
+31628084353

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Goes

De huiswerkbegeleiding voor het Ostrea verzorgen wij vanuit locatie Zuid aan de Fruitlaan 3. Op deze manier zijn we gemakkelijk bereikbaar voor leerlingen van het Ostrea. Zit jij op de locatie Bergweg of ‘s-Heer Elsdorpweg? Dan is het voor jou 13 minuten wandelen of 4 minuten fietsen om bij ons te komen.

Aan het begin van onze begeleiding houden we een intakegesprek met jou en je ouder(s). Samen stellen we doelen op, waarmee we aan de slag zullen gaan. Tussentijds kijken we samen, met je ouders en met jou, of het goed gaat met het bereiken van deze doelen. En als het nodig is passen we je doelen aan. We overleggen met je ouders en school zodat de begeleiding aansluit bij jouw behoeftes. Bij het Bijlesnetwerk vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Voor vragen kan je contact met de vestigingscoördinator opnemen. Wij kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Huiswerkbegeleiding

Gaat het huiswerk maken en leren niet vanzelf en kan je wel wat hulp gebruiken? Kom naar Bijlesnetwerk! Na je laatste les kom je naar ons toe. Je wordt ondersteund bij het maken van planningen en we beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast helpen we je om je leervaardigheden en zelfstandigheid te vergroten. Doordat de huiswerkbegeleiding op school gegeven wordt, onderhouden we gemakkelijk contact met mentoren, docenten en zorg coördinatoren. Thuis kunnen je ouders je vorderingen volgen, doordat we een logboek bijhouden.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie