Bijlesnetwerk Goes – Ostrea Lyceum

Goes Ostrea Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Bijlesnetwerk is gevestigd in het Ostrea Lyceum in Goes (locatie Fruitlaan). Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag tijdens de huiswerkbegeleiding. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden.  

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Amber Tempelaars

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Amber Tempelaars, ik ben werkzaam als vestigingscoördinator voor Bijlesnetwerk op het Ostrea Lyceum in Goes. Ik heb zelf een universitaire master in psychologie, hierdoor heb ik vanuit de ontwikkelings- en onderwijspsychologie kennis van verschillende ontwikkelings- en leerprocessen gedurende de kinder- en jeugdjaren. Van deze expertise maak ik gebruik om kinderen te ondersteunen en te helpen ontwikkelen op academisch, sociaal, emotioneel en gedragskundig gebied. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige omgeving te bieden, hun ontwikkeling te stimuleren en hun competenties te vergroten. Samen met mijn team streef ik er naar om deze doelen te behalen. Dit doen wij altijd met een positieve instelling, waarbij onze leerlingen centraal staan.

 • Bijlesnetwerk Goes – Ostrea Lyceum
 • Fruitlaan 3
 • 4462EP Goes
 • Amber Tempelaars
 • Vestigingscoördinator
+31613641305

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Goes

De huiswerkbegeleiding voor het Ostrea verzorgen wij vanuit locatie Zuid aan de Fruitlaan 3. Op deze manier zijn we gemakkelijk bereikbaar voor leerlingen van het Ostrea. Zit jij op de locatie Bergweg of ‘s-Heer Elsdorpweg? Dan is het voor jou 13 minuten wandelen of 4 minuten fietsen om bij ons te komen.

Aan het begin van onze begeleiding houden we een intakegesprek met jou en je ouder(s). Samen stellen we doelen op, waarmee we aan de slag zullen gaan. Tussentijds kijken we samen, met je ouders en met jou, of het goed gaat met het bereiken van deze doelen. En als het nodig is passen we je doelen aan. We overleggen met je ouders en school zodat de begeleiding aansluit bij jouw behoeftes. Bij het Bijlesnetwerk vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Voor vragen kan je contact met de vestigingscoördinator opnemen. Wij kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • Gesloten
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Gaat het huiswerk maken en leren niet vanzelf en kan je wel wat hulp gebruiken? Kom naar Bijlesnetwerk! Na je laatste les kom je naar ons toe. Je wordt ondersteund bij het maken van planningen en we beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast helpen we je om je leervaardigheden en zelfstandigheid te vergroten. Doordat de huiswerkbegeleiding op school gegeven wordt, onderhouden we gemakkelijk contact met mentoren, docenten en zorg coördinatoren. Thuis kunnen je ouders je vorderingen volgen, doordat we een logboek bijhouden.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie