Lyceo Gouda Bloemendaal

Huiswerkbegeleiding in Gouda Bloemendaal aan de Vuurdoornlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Gouda heeft Lyceo een vestiging in Bloemendaal aan de Vuurdoornlaan, waar wij al acht jaar huiswerkbegeleiding geven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Gouda? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. In het land geven wij op veel locaties examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Gouda Bloemendaal
 • Vuurdoornlaan 2
 • 2803BB Gouda
 • Sterre de Ruiter
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Wij helpen graag leerlingen die hulp nodig hebben met het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn met de telefoon te bereiken via het nummer 0182 57 08 87.

  Centrale locatie
  Lyceo Gouda Bloemendaal ligt boven de dierenwinkel, dichtbij de COOP, op fietsafstand van het Driestar College, het Wellant College, GSG Leo Vroman en De Goudse Waarden. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor veel leerlingen uit Gouda en omgeving.

  Het intakegesprek
  Voordat je begint met huiswerkbegeleiding, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die goed bij je past.

  Sterre de Ruiter

  Vestigingsmanager

  Op de locatie in Gouda staat een enthousiast team van begeleiders voor de leerlingen klaar. Plezier hebben in het leren is erg belangrijk om succeservaringen op te doen. Daarom is het bij de huiswerkbegeleiding, naast het harde werken, ook erg gezellig bij ons! Zo doen de leerlingen positieve ervaringen op rondom het leren en wordt de last van het leren minder! Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Minimaal 3 middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek wordt samengesteld voor de doelstellingen en wensen van jouw zoon of dochter. Hij of zij maakt hiervoor de Studievaardigeden- en Motivatietest. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Het streven is om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

  Bijles

  Bijles

  Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Soms heeft een kind op de basisschool extra hulp nodig met taal of rekenen, maar daar is in de klas niet altijd genoeg tijd en ruimte voor. Met persoonlijke en positieve aandacht helpen wij leerlingen van groep 3 tot en met 8 met hun schoolwerk.

  Het Lyceo Examenjaar

  Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is een grote stap die veel leerlingen spannend vinden. Deze training is speciaal voor brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode. Je oefent veel met studievaardigheden en je krijgt handige tips, zodat jij een goede start maakt op je nieuwe school! Interesse? Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart