Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Gouda

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Gouda?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Gouda stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo? 

  • Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je Frans huiswerk?
  • Wil jij je graag laten overhoren voor je geschiedenis proefwerk?
  • Wil jij leren hoe je het best je economie huiswerk in kunt plannen?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale uitkomst. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. 

Persoonlijke studiebegeleiding 

Wij geloven erin dat iedere leerling uniek is. Wat voor de een heel motiverend werkt, werkt voor de ander juist averechts. Daarom gaan wij van te voren met jou in gesprek. Aan de hand van een intakegesprek met jou en jouw ouders/verzorgers maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek voor jouw doelstellingen en wensen wordt samengesteld. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Gouda en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op meerdere locaties in Gouda en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Gouda waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt, zoals in de wijken Korte Akkeren, Goudse Poort, Plaswijck, Kort Haarlem, Oosterwei, Kromme Gouwe, Het Rode en Broekhuizen. Woon jij net buiten Gouda zoals in Moordrecht, Haastrecht of Stolwijk? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland