Lyceo Alphen aan de Rijn – Ashram College

Lyceo Alphen aan den Rijn – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Alphen aan den Rijn biedt Lyceo vanaf september 2018 Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Ashram College gaat altijd gewerkt worden in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Let op: onze vestiging start in september 2018.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Let op: onze vestiging start in september 2018.

  • Lyceo Alphen aan den Rijn Ashram College
  • Marsdiep 289
  • 2401XH Alphen aan den Rijn
  • Coordinator van Lyceo
+31717900040