Lyceo Alphen aan de Rijn – Ashram College

Lyceo Alphen aan den Rijn – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Alphen aan den Rijn biedt Lyceo vanaf september 2018 Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Ik ben David Dutrieux en ik coördineer met veel plezier de bijlessen en huiswerkbegeleiding op het Ashram College in Alphen aan den Rijn. Vanuit mijn studie communicatie en mijn ervaring met het begeleiden van leerlingen weet ik dat een positieve benadering en persoonlijke aandacht onmisbaar zijn. Ieder kind vraagt om een andere aanpak en ik speel daar met mijn team graag op in. Het doel is om ervoor te zorgen dat de leerling de studievaardigheden ontwikkelt om het in de toekomst zonder onze hulp te kunnen.

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Ashram College gaat altijd gewerkt worden in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Let op: onze vestiging start in september 2018.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Let op: onze vestiging start in september 2018.

  • Lyceo Alphen aan de Rijn – Ashram College
  • Marsdiep 289
  • 2401XH Alphen aan den Rijn
  • David Dutrieux
  • Vestigingscoördinator
+31717900040

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie