Lyceo Alphen aan de Rijn – Ashram College

Lyceo Alphen aan den Rijn – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Ashram College in Alphen aan den Rijn verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Heeft jouw kind moeite met het maken van een planning, heeft hij of zij vragen over de lesstof of zoekt hij of zij een plekje om geconcentreerd te werken? Dan is onze begeleiding wel iets voor jouw zoon of dochter. Je kind komt na schooltijd naar huiswerkbegeleiding en als hij of zij naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Alphen aan de Rijn – Ashram College
 • Marsdiep 289
 • 2401XH Alphen aan den Rijn
 • Friso Halbertsma
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn

  Wij zijn dagelijks aanwezig op het Ashram College en hebben korte lijnen met de mentoren, coördinatoren en docenten van je kind. Daardoor kunnen wij de begeleiding nog beter afstemmen op de behoeften van jouw zoon of dochter. Tijdens de informatie- en tafeltjesavonden van school zijn wij ook altijd aanwezig en beschikbaar voor een tussentijds gesprek. Maar ook buiten deze momenten hebben wij regelmatig contact met jullie als ouders: persoonlijk, telefonisch of per e-mail.

  Ons doel is onszelf misbaar te maken. We werken naar zelfstandigheid toe en reiken je kind hulpmiddelen aan, zoals het maken van planningen en het uitproberen van studievaardigheden. Naast de huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles en coaching.

  Denk je dat wij jouw kind kunnen helpen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje voor meer informatie. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

  Friso Halbertsma

  Vestigingsmanager

  Welkom bij Lyceo Alphen aan de Rijn – het Ashram college! Mijn naam is Friso Halbertsma en ik ben de vestigingsmanager op deze locatie. Iedereen is uniek en heeft een eigen manier van leren. Ik heb een achtergrond als sociaal werker en heb daarin een diverse werkervaring opgedaan. Ik werk graag mensgericht en ben in dit werk dan ook altijd bezig met het leren kennen van de leerlingen. Elke leerling is uniek en heeft een eigen manier van leren, denken en voelen. Door persoonlijke aandacht en het gebruiken van effectieve leermethodes helpen wij onze leerlingen aan prachtige resultaten en een leuke schooltijd.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart