Studiekring Heemstede – Zandvoortselaan

Huiswerkbegeleiding in Heemstede aan de Zandvoortselaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Heemstede heeft Studiekring sinds 2012 een vestiging aan de Zandvoortselaan in een voormalig woonhuis, waardoor de vestiging een huiselijke sfeer kent. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Heemstede? Dan kan je bij ons terecht! Wij bieden hier ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Kathelijne Steinhauzer

Vestigingsmanager

Mijn naam is Guinevere Oostrum, ik heb Orthopedagogiek gestudeerd en ben gespecialiseerd in leerlingenzorg. Ik werk al een aantal jaar als huiswerkbegeleider en begeleidde veel leerlingen met bijzondere behoeftes. Ik haal graag het beste uit elke leerling en laat ze inzien dat leren leuk is.

 • Studiekring Heemstede – Zandvoortselaan
 • Zandvoortselaan 99
 • 2106CL Heemstede
 • Kathelijne Steinhauzer
 • Vestigingsmanager
023 529 70 31

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 023 529 70 31

Centrale locatie
Omdat Studiekring Heemstede om de hoek van station Heemstede-Aerdenhout gevestigd is, zijn wij goed bereikbaar voor veel leerlingen uit de regio. Daarnaast liggen wij op fietsafstand van het Sancta Maria Lyceum, Coornhert Lyceum, Haemstede-Barger VMBO, Atheneum College Hageveld, Eerste Christelijke Lyceum, Rudolf Steiner College en Montessori College Aerdenhout.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om op intakegesprek te komen. Zo weer je wat Studiekring precies is en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Heemstede kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen of goed te leren voor toetsen, waardoor je achterloopt met de stof? Meld je dan aan voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding leer je goed plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk gecontroleerd om er zeker van te zijn dat je het goed kent. Op deze manier krijg jij weer grip op de huiswerk!

  Bijles

  Heb jij één of meerdere vakken waar je mee worstelt en zou je daar graag in worden begeleid? Dan is bijles iets voor jou. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een persoonlijke bijlesdocent, waardoor je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Zo krijg je snel controle over dat voor jou lastige vak!

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt jouw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken in de begeleiding volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt je zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Heb jij extra hulp nodig bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk, zodat je straks goed zelfstandig kan werken? Leer plannen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Hierbij leer je vooral het plannen, herhalen en structuren van je huiswerk. Kortom, vaardigheden waar je de rest van je carrière wat aan hebt! Behoefte aan meer informatie over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is het daar thuis te luidruchtig voor? Zoek jij een rustige werkplek? Kom dan langs voor huiswerkklas. Tijdens huiswerkklas ga je 's middags in een groepje van 15 tot 20 leerlingen geconcentreerd aan de slag met je huiswerk, onder toezicht van een coach. Dit zorgt ervoor dat je daarna tijd over hebt voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Lukt het maar niet om goede resultaten te halen, ondanks dat je je altijd goed voorbereid? Dan is faalangsttraining de ideale oplossing. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe het werkt en hoe je er goed mee om moet gaan, zodat jij vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kan beginnen! Meer weten over deze training? Neem daarvoor contact op met onze vestigingsmanager.