Lyceo Hilversum – Noordse Bosje

Lyceo Hilversum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging van Lyceo in Hilversum bevindt zich vlakbij het centrum van Hilversum en ligt de buurt van meerdere scholen. We beschikken over meerdere ruimtes waar je in rust kan werken tijdens huiswerkbegeleiding en bijles in Hilversum. Elk lokaal heeft 1 of meerdere begeleiders klaarstaan om je te begeleiden en te helpen waar mogelijk. Deze ervaren begeleiders kunnen je zowel op vakinhoudelijk als op het gebied van studievaardigheden ondersteunen. 

Openingstijden

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar. Onze individuele begeleiding kan op afspraak ook plaatsvinden buiten deze tijden. 

Anouk van Ooijen

Vestigingscoördinator

Als hub-coördinator in Hilversum vind ik het belangrijk de leerlingen een veilige en warme plek te bieden. Door mijn ervaring ga ik creatief om met (puber-) problemen en vraagstukken. Ben je op zoek naar overzicht en structuur, dan help ik je graag.

 • Lyceo Hilversum – Noordse Bosje
 • Noordse Bosje 14 b10
 • 1211BG Hilversum
 • Anouk van Ooijen
 • Vestigingscoördinator
+31630371388

Over deze locatie

Met een goed gevoel aan de slag

Leerlingen komen bij ons binnen en kunnen rustig beginnen met een drankje en een gezonde snack. Wij creëren een veilige en rustige omgeving waar je je prettig voelt. Er is altijd ruimte voor een praatje, maar tevens wordt er op toegezien dat je aan het werk kan en gaat. We ondersteunen je in eigen maken van studievaardigheden waar je de rest van je schoolcarrière wat aan hebt.

Centrale locatie
Onze vestiging zit op een centrale plek en hierdoor zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit je op het Roland Holst college, St Aloysius College, Het Gemeentelijk Gymnasium, Hilvertsheem College, International School of Hilversum, Comenius College of het Alberdingk Thijm College? Dan ben je binnen 15 minuten fietsen bij ons aanwezig.

We ontmoeten je graag
Lyceo biedt huiswerkbegeleiding in Hilversum, bijles, coaching en basisschoolbegeleiding aan. Zoek je examentrainingen in Hilversum, kan je ook bij ons terecht.

Mocht je meer willen weten, kom gerust langs op onze vestiging. Op woensdag hebben we een inloopspreekuur van 17:00 tot 19:00 uur. Uiteraard zijn wij ook ook via mail of telefoon te bereiken. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden.

Openingstijden

 • 10:00 - 18:30
 • 10:00 - 18:30
 • 10:00 - 18:30
 • 10:00 - 18:30
 • 10:00 - 18:00
 • Gesloten
 • 11:00 - 15:00
 • Op deze vestiging in Hilversum kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je in een veilige en rustige omgeving aan de slag met je huiswerk. Ervaren begeleiders zullen je ondersteunen in het maken van een planning, het controleren van huiswerk en je overhoren voor toetsen. Loop je ergens vast, dan kan je altijd met vragen terecht bij een van hen.
  Samen met de begeleiders wordt er aandacht besteed aan studievaardigheden, plannen, huiswerk maken en voorbereiden, en het leren van toetsen. Samen werken we aan je zelfstandigheid. Je vorderingen worden bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem, waar ouders ook thuis inzage in hebben.

  Bijles

  Blijf je maar vastlopen bij geschiedenis? Valt het kwartje bij wiskunde maar niet? Dan kan je bij ons terecht voor bijles. Vakbekwame bijlesbegeleiders zullen je met je knelpunten helpen. De bijles zal 1 op 1 plaatsvinden in een aparte ruimte zodat je ongestoord en ontspannen aan de slag kan met je probleemvak. Door uitleg en samen te oefenen, groeit het zelfvertrouwen, wat een positieve invloed heeft op de resultaten!

  Examentraining

  Wil je goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid in bepaalde examenvakken? Lyceo Hilversum biedt examentraining in alle vakken en op alle niveau’s. In een examentraining krijg je op een heldere en overzichtelijke manier uitleg en kun je voldoende oefenen met de stof. Ben je op zoek naar intensieve begeleiding tijdens je examenjaar? Neem contact op met vestigingscoördinator en bespreek de mogelijkheden.

  Basisschoolbegeleiding

  Zit uw zoon of dochter in groep 8 en komt de CITO er aan? Of zit uw kind in groep 3 en heeft hij of zij moeite met bijvoorbeeld taal? Dan kunt u ook bij ons terecht. Basisschoolleerlingen uit groep 3 tot en met groep 8 kunnen ook bij ons terecht voor basisschoolbegeleiding. Samen met een ervaren begeleider en ons lesmateriaal: Lyceo Junior, gaat uw zoon of dochter aan de slag met datgene waar hij of zij moeite mee heeft. Voelt de CITO wel heel erg spannend? Dan kan uw kind samen met een begeleider 1 op 1 de stof doornemen en doorspreken. Samen maken ze opdrachten op gebied van taal, rekenen en studievaardigheden. Bij deze begeleiding besteden we veel aandacht aan de inhoud, maar ook aan het zelfvertrouwen van onze leerlingen. Zo zorgen we dat er plezier in het leren komt!

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie