Check5 Hoensbroek – Sint Janscollege

Check5 in Hoensbroek – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Hoensbroek hebben wij een vestiging in het Sint Janscollege. Hier hebben wij de beschikking over een grote lichte ruimte, waar je geconcentreerd je huiswerk kunt maken. Deze locatie is niet alleen toegankelijk voor leerlingen van school. Ook leerlingen van andere scholen kunnen bij ons terecht. Zit je wel op het Sint Janscollege? Dan is het natuurlijk super makkelijk dat je meteen na je laatste les huiswerk kan komen maken. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Esther Adema

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Esther Adema en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Check5. Eerst als huiswerkbegeleider, bijlesdocent en examentrainer en sinds dit schooljaar als vestigingscoördinator. Ik haal veel energie uit het helpen en ondersteunen van leerlingen en vind het fijn om het zelfvertrouwen van leerlingen te zien groeien. Dankzij mijn ervaring als begeleider kan ik goed inschatten wat een leerling nodig heeft. Wij leveren namelijk altijd maatwerk. Neem dus gerust contact met mij op voor advies!

 • Check5 Hoensbroek – Sint Janscollege
 • Amstenraderweg 122
 • 6431EN Hoensbroek
 • Esther Adema
 • Vestigingscoördinator
+31631631383

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hoensbroek

In Hoensbroek hebben wij een Check5 vestiging in het Sint Janscollege waar wij leerlingen helpen met hun huiswerk. De vestiging is niet alleen toegankelijk voor leerlingen van school. Ook leerlingen van andere scholen kunnen bij ons terecht. Zit je wel op het Sint Janscollege? Dan is het natuurlijk lekker makkelijk dat je meteen na je laatste les huiswerk kan komen maken bij Check5. We helpen je niet alleen met je prestaties, maar ook met je zelfvertrouwen. Ons docententeam staat 5 dagen per week klaar om je te helpen. Bij de huiswerkbegeleiding helpen we je met het maken en uitvoeren van een planning en met het aanbrengen van structuur in je werk. Zo zorg je ervoor dat je huiswerk grotendeels af is wanneer je thuis komt en hou je tijd over om leuke dingen te doen! Als je een bepaald vak erg lastig vindt, is bijles misschien wat voor jou. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste begeleiding is! 

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Hoensbroek kan je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Begeleid huiswerk maken bij Check5. Dat is 2 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

  Bijles

  Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Faalangsttraining

  Vallen jouw prestaties tegen ondanks de goede voorbereiding? Ben je jouw zenuwen niet meer de baas en haal je daardoor onvoldoendes? Vermijd je nieuwe uitdagingen? Faalangsttraining van Check5 is dan echt iets voor jou.

  Studiecoaching

  Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.

  Brugklastraining

  Als je naar de brugklas gaat komen er allemaal dingen op je af. Een nieuw schoolgebouw, andere klasgenoten, leraren en vakken. Je hebt ineens een rooster. Dit zijn leuke veranderingen, maar ook spannend. Deze speciale brugklastraining bereidt brugklassers voor op deze nieuwe periode in hun leven. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, waar je jouw hele schoolperiode profijt van hebt.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie