Lyceo Hoorn – Oscar Romero

Huiswerkbegeleiding Hoorn – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek!

Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles kan je vinden op het Tabor College. Sinds het schooljaar 2016-2017 hebben het Tabor College Oscar Romero en Lyceo een uitgebreide samenwerking op het gebied van leerlingbegeleiding. Meteen na je laatste les kan je bij ons terecht. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.10 uur tot 17.30 uur.

Isaura Kerkhof

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Isaura Kerkhof, vestigingscoördinator van het Oscar Romero in Hoorn. Met Toegepaste Psychologie als achtergrond hoop ik de leerlingen te kunnen helpen bij onder andere het geven van een steuntje in de rug, het aanleren van duurzame vaardigheden en het motiveren tijdens hun middelbare schoolperiode. Door een luisterend oor te bieden, maar ook samen oplossingsgericht naar de situatie te kijken en deze met beide handen aan te pakken help ik ze graag hun obstakels te overwinnen.

 • Lyceo Hoorn – Oscar Romero
 • Bouwsteen 1
 • 1625PD Hoorn
 • Isaura Kerkhof
 • Vestigingscoördinator
+31610799404

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hoorn

Doordat we ons in de school bevinden, hebben we ook korte lijntjes met de medewerkers van de school; om bijvoorbeeld bij je docent een toets op te vragen en deze samen in te kijken of om met je mentor te praten over je voortgang.

Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen met je huiswerk of vakken die je lastig vindt. Je kan bij ze terecht voor het maken van een goede planning of handvatten om je studievaardigheden te verbeteren. Minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. We werken samen voor het beste resultaat.

Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Openingstijden

 • 14:10 - 17:30
 • 14:10 - 17:30
 • 14:10 - 17:30
 • 14:10 - 17:30
 • 14:10 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Hoorn kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Je hebt het tegenwoordig druk met school en je wil ook graag met je vrienden afspreken. Dan is huiswerk maken en toetsen leren soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. De belangrijkste insteek is dat jij het straks zelf kunt! De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. In de huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. Er wordt altijd gekeken naar de best passende manier voor jou. In ons leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij, om je groei bij te houden en inzichtelijk te maken.

  Bijles

  Vind je een specifiek vak moeilijk of loop je achter met de stof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Bijles op school van Lyceo is dan de uitkomst! Ons team bestaat uit ervaren begeleiders die een ruime kennis hebben van één of meerdere vakken. Je kunt al je vragen over je lastige vak aan deze begeleider stellen. De individuele begeleiding bestaat uit een uur één-op-één begeleiding. Je krijgt dus de volle aandacht.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie