Lyceo Hoorn – OSG West-Friesland

Hoorn OSG West-Friesland – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze huiswerkbegeleiding in Hoorn bevindt zich op het OSG West-Friesland. Je kan op maandag tot en met vrijdag van 14.30-18.00 uur gebruik maken van huiswerkbegeleiding. Daarnaast kan je bij ons terecht voor bijles, coaching en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: het Lyceo Examenjaar.

Dorien van Baar

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Dorien van Baar en ik ben de vestigingscoördinator van de locatie in Hoorn op het OSG West-Friesland. Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb ervaring met het geven van bijles aan leerlingen. Als coördinator help ik de leerlingen, samen met de begeleiders, zo goed mogelijk om met zelfvertrouwen en voldoende vaardigheden een fijne tijd op school te hebben en goede resultaten te behalen.

  • Lyceo Hoorn – OSG West-Friesland
  • Bontekoestraat 3
  • 1623LL Hoorn
  • Dorien van Baar
  • Vestigingscoördinator
+31630039229

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hoorn

Het is fijn om binnen je eigen school, een vertrouwde omgeving, ondersteuning te krijgen. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste begeleiders, die met veel geduld je helpen bij moeilijke vakken, studievaardigheden en plannen. Op deze manier helpen we je om je schoolresultaten te verbeteren. Daarnaast geven we je handvatten om je zelfstandig het huiswerk te leren plannen en je goed en efficiënt te leren voorbereiden op toetsen. We vinden het belangrijk dat we een fijne omgeving bieden met een open sfeer, waar je vragen durft te stellen en je op je gemak voelt.

We hebben regelmatig telefonisch- of mailcontact met je ouders en na elke rapportperiode een persoonlijk gesprek om je voortgang te bespreken. Daarnaast stellen we de mentoren op de hoogte van je begeleiding bij ons en kunnen wij met docenten overleggen wanneer een toets niet goed is gegaan.

Heb je interesse? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op met de vestigingscoördinator Dorien van Baar. Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Je bent van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding!

Op deze vestiging in Hoorn kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

In de avond laat nog huiswerk maken, omdat je plannen lastig vindt? Of lukt het maar niet om de grote stukken tekst voor vakken als geschiedenis te leren? Huiswerkbegeleiding kan hierbij helpen! Huiswerkbegeleiding is erop gericht om je schoolprestaties te verbeteren en om je zelfvertrouwen en je zelfstandigheid te vergroten. Naast de vakinhoudelijke begeleiding, helpen we je leerlingen met plannen, structuren en het ontwikkelen van studievaardigheden. Hoe verdeel ik het maak- en leerwerk over de week? Hoe kan ik het meest effectief leren voor een vak? Hoe maak ik een samenvatting? Iedere leerling is anders en daarom wordt er voor jou een persoonlijk plan met doelen gemaakt, waarbij de knelpunten worden aangepakt.
Bij ons kan je maandag tot en met donderdag terecht voor huiswerkbegeleiding, waarin we aan de slag gaan met de dingen die jij moeilijk vindt. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een rustige ruimte waar iedere leerling aan zijn eigen taken werkt. Onze begeleiders en vestigingscoördinator staan klaar om te helpen met vragen, om uitleg te geven en om je leerwerk te overhoren. Je ouders worden door middel van ons leerlingvolgsysteem en via telefonisch of persoonlijk contact op de hoogte gehouden van je voortgang.

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Loop je achter met de stof of vallen de cijfers tegen? Dan kan bijles van Lyceo uitkomst bieden. Tijdens de bijles krijg je één op één begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Samen met een ervaren begeleider worden op een rustige plek alle vragen over de stof beantwoord en word je voorbereid op toetsen. Zo ga je met een goed gevoel je toetsen in!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie