Lyceo Kesteren – Pantarijn

Kesteren Pantarijn – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Kesteren verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Pantarijn. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Ruby Keijman

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ruby Keijman en ik ben de Vestigingsmanager namens Lyceo op Pantarijn in Kesteren, waar ik samen met een team begeleiders huiswerkbegeleiding en bijles coördineer. Heb jij vragen? Neem contact op met mij!

 • Lyceo Kesteren – Pantarijn
 • Vicuslaan 2
 • 4041ZA Kesteren
 • Ruby Keijman
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Kesteren

Samen met de leerlingen in de huiswerkbegeleiding wordt er elke dag gewerkt in een prettige sfeer. Er wordt hard en geconcentreerd gewerkt, maar er is ook tijd voor een praatje en een lach. Samen maken we er elke keer weer een nuttige maar ook gezellige middag van. Onze huiswerkbegeleiders werken samen met de leerlingen aan het verbeteren van een aantal vaardigheden zoals; het plannen en organiseren van schoolwerk in combinatie met andere belangrijke activiteiten in het leven van de leerling. Ook wordt er geholpen bij het leren en begrijpen van moeilijke opdrachten. En als er een toets gepland staat, zal de huiswerkbegeleider de leerling begeleiden in het leren van de stof.

Lijkt het jou een fijn idee om na school samen te werken aan huiswerk? Zodat het huiswerk af is, toetsen op tijd geleerd zijn om daarna met een gerust gevoel naar huis te kunnen gaan, dan zien wij jou graag verschijnen bij de huiswerkbegeleiding!

In overleg met jou en je ouders maken we vooraf en tussentijds, afspraken om de begeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Iedereen komt naar de huiswerkbegeleiding vanuit zijn persoonlijke situatie. Soms loop je ergens in vast met je studievaardigheden. Soms wil je juist tijd overhouden voor leuke dingen (lees: een extra boost of in minder tijd dezelfde mooie resultaten bereiken). Wat jouw doelen ook mogen zijn om te komen, bij de huiswerkbegeleiding gaan we samen – jijzelf, je ouder(s)/verzorger(s), wij als begeleiders en wanneer nodig ook je docenten en coaches van school – op zoek naar studievaardigheden én -begeleiding die voor jou werken. En vergeet niet dat topsporters ook een coach in de hand nemen om verder te komen in hun carrière.
  Iedereen, dus jij ook, heeft altijd al een aantal studievaardigheden ontwikkeld die goed werken. Naar de kwaliteiten gaan we op zoek zodat je die bewust meer kunt gaan inzetten. Natuurlijk gaan we ook nieuwe studievaardigheden proberen. Via ons online volgsysteem houden wij je ouder(s)/verzorger(s) dagelijks op de hoogte van de voortgang.

  Bijles

  Loop jij op school of bij de huiswerkbegeleiding heel specifiek vast op een bepaald (onderdeel van een) vak? Dan kan het op korte termijn verstandig zijn om daar extra vakinhoudelijk met een begeleider aan te werken. Tijdens bijles word je een uur individueel ondersteund op vakinhoudelijke vragen. In overleg jouw ouders en je docent kunnen we bespreken wat voor jou op het moment nodig is. Samen met je bijlesdocent gaan we dan verdere afspraken maken over de begeleiding. De begeleiding kan thuis (online) óf op school plaatsvinden. Voor informatie op maat mag je altijd even contact met mij opnemen.