Studiekring Leiden – Bonaventuracollege

Leiden Bonaventuracollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Aan de Burggravenlaan in Leiden heeft Studiekring een vestiging in het Bonaventuracollege, waar wij sinds vijf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles en zit jij op het Bonaventuracollege Burggravenlaan? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden wij op deze locatie ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Let op: deze vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Bonaventuracollege Burggravenlaan.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Els van der Veer

Vestigingsmanager

Mijn naam is Els van der Veer en ik ben afgestudeerd als onderwijskundige. Ik werkte 15 jaar voor een schoolbegeleidingsdienst, onder andere voor het project Nieuwsbegrip. Mijn deskundigheid ligt op het gebied van taalgericht vakonderwijs en een effectieve tekstaanpak. Ik heb een coachopleiding gevolgd en breng een persoonlijke en coachende stijl mee in mijn werk.

 • Studiekring Leiden – Bonaventuracollege
 • Burggravenlaan 2
 • 2313HV Leiden
 • Els van der Veer
 • Vestigingsmanager
071 204 86 84

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij het maken van hun huiswerk.Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vier dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 071 204 86 84

Lokaal op school
Op het Bonaventuracollege Burggravenlaan heeft Studiekring beschikking over een vast lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Wij beschikken ook over aparte ruimtes waar bijles wordt gegeven.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek, zodat jij weet wat Studiekring voor jou kan betekenen en de vestigingsmanager je kan adviseren over de begeleiding die bij je past.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Leiden kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of het effectief leren van toetsen? Krijg je het vaak niet op tijd af of loop je achter met de lesstof? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk overhoord om er zeker van te zijn dat je het goed kent. Zo krijg jij weer grip op je huiswerk!

  Bijles

  Heb jij één of meerdere vakken die je lastig vindt? Zou je daar extra ondersteuning in kunnen gebruiken? Meld je dan aan voor bijles. Bijles kan je helpen de stof beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een persoonlijke bijlesdocent, waardoor je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Op deze manier krijg jij de stof van dat moeilijke vak snel onder de knie!

  Studiecoaching

  Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Leer plannen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven iets aan hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar is het daar thuis te rumoerig voor? Zoek jij een werkplek waar je rustig en geconcentreerd aan de slag kan gaan? Schuif dan aan bij huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas maak je 's middags in een groepje van 15 tot 20 leerlingen je huiswerk, onder toezicht van een docent. Zo heb je daarna vrije tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is voor veel leerlingen spannend. Je krijgt namelijk nieuwe klasgenoten, andere leraren en je gaat werken met een lesrooster. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Je oefent veel in studievaardigheden en met handige, praktische tips maak jij een goede start op je nieuwe school! Meer weten? Je kunt contact opnemen met onze vestigingscoördinator voor meer informatie.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je moet presenteren of een toets moet maken? Blijven je resultaten tegenvallen, ondanks je goede voorbereidingen? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Wij kunnen je helpen je faalangst te verminderen door het geven van faalangstreductietraining. Tijdens deze training leer je wat faalangst precies is, hoe het werkt en vooral hoe je er goed mee om moet gaan. Zo word jij je faalangst snel de baas! Meer weten over deze training? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie