Lyceo Lent – Citadel College

Lent Citadel College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Lent verzorgen we huiswerkbegeleiding op het Citadel College. We bieden je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving. Je kunt hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Melanie van den Boogaard

Vestigingsmanager

Mijn naam is Melanie van den Boogaard en ik ben de Vestigingsmanager bij Citadel College Lent. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders zorgen wij ervoor dat elke leerling het beste uit zichzelf naar boven haalt. Door mijn pabo-achtergrond heb ik veel ervaring in het onderwijs. Individuele aandacht, groei en diversiteit vind ik erg belangrijk. Ik geloof dat iedere leerling uniek is en graag ontdek ik met leerlingen talenten en groeimogelijkheden.

 • Lyceo Lent – Citadel College
 • Griftdijk Noord 9 a
 • 6663AA Lent
 • Melanie van den Boogaard
 • Vestigingsmanager
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Lent

Iedere leerling is uniek en de begeleiding wordt aangesloten op jouw behoeftes. We richten ons op het aanleren en versterken van studievaardigheden, waarbij we ook je sterke kanten zoveel mogelijk proberen in te zetten. We werken met vaste begeleiders, zodat we elkaar goed leren kennen en je je snel op je gemak voelt. Binnen de school hebben we ook contact met bijvoorbeeld je mentor, of een vakdocent. Dit doen we in overleg met jou om bijvoorbeeld een toets in te zien.

Daarnaast houden we dagelijks een logboek voor je bij. Hier staat in wat je die dag hebt gedaan, hoe dat ging en of er bijzonderheden waren. Je ouders kunnen online inloggen en dit lezen. We staan voor je klaar om je te helpen je vaardigheden te versterken, zodat je resultaten op school kunnen verbeteren en je meer zelfvertrouwen krijgt. Met de handvatten die je krijgt zal je op den duur weer zelfstandig kunnen worden, zodat je de begeleiding niet meer nodig hebt.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Als je kiest voor huiswerkbegeleiding, kom je op vaste dagen naar ons toe, als je laatste lessen zijn afgelopen. Bij binnenkomst is er even ruimte voor ontspanning, wat te drinken en wat lekkers. We starten met het bijwerken van de planning. Samen kijken we welk werk er is opgegeven en wat er geleerd moet worden. Daarbij bespreken we hoe je aan de slag gaat. Wanneer alles duidelijk is ga je zelfstandig aan het werk. Begeleiders lopen constant rond om te kijken of alles goed gaat en helpen je waar nodig. Als het werk voor die dag af is en geleerd, wordt dit gecontroleerd en/of overhoord. Iedere dag dat de je aanwezig bent geweest wordt het logboek bijgehouden, waarin je ouders ook mee kunnen lezen wat er die dag gedaan is. Zo houden we de communicatie transparant en kunnen we snel actie ondernemen als het nodig is. Elke leerling heeft een persoonlijk plan met leerdoelen. Zo wordt er op de huiswerkbegeleiding een vaste structuur aangeboden waarbinnen je op een persoonlijke en individuele manier begeleid wordt.