Studiekring Nieuwegein – Weverstedehof

Nieuwegein Weverstedehof – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Heeft uw kind extra tijd en aandacht nodig in de vorm van begeleiding van vakkundige docenten? Ons team zorgt voor een postieve ontwikkeling bij uw kind! Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel; wij laten leerlingen inzien wat ze kunnen en wat ze al hebben bereikt. Ons motto is dan ook: leren is leuk! Studiekring Nieuwegein biedt naast huiswerkbegeleiding en bijles ook basisschoolbegeleiding en studiecoaching aan. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 15.00 uur tot 18.00 uur. 

Esmee van Weenen

Mijn naam is Esmée van Weenen en ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Middle Eastern Studies aan de Universiteit Leiden. Ik werk sinds november 2020 bij Studiekring. Ik vind het belangrijk dat leerlingen met plezier en zelfvertrouwen naar school gaan. Samen met mijn team van begeleiders draag ik hier graag aan bij door leerlingen ondersteuning te bieden bij het maken van het huiswerk en het ontwikkelen en verbeteren van hun studievaardigheden.

  • Studiekring Nieuwegein – Weverstedehof
  • Weverstedehof 7 a
  • 3431HR Nieuwegein
  • Esmee van Weenen
030 604 96 10

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nieuwegein

Onze vestiging staat midden in het centrum van Nieuwegein vlakbij winkelcentrum Cityplaza. De locatie ligt op fietsafstand van het Oosterlichtcollege, het Anna van Rijn en het Calscollege Nieuwegein. Wij helpen al jaren op onze vestiging leerlingen uit Nieuwegein en omstreken die net dat extra steuntje in de rug nodig hebben. Vestigingsmanager Femke Pander staat samen met haar team van drie docenten vijf dagen per week voor leerlingen klaar voor het geven van bijles en om te helpen met het huiswerk.

De vestiging

Studiekring Nieuwegein beschikt over een grote, lichte ruimte waar we huiswerkbegeleiding geven. Voor bijlessen en studiecoaching hebben we 2 aparte lokalen.

Onze aanpak

Voordat uw kind start met huiswerkbegeleiding houden we eerst een intake gesprek met u en uw kind. Jullie kunnen dan op je gemak de vestiging bekijken en vestigingsmanager Femke Pander adviseert jullie over de juiste begeleiding.

U bent van harte welkom op onze vestiging voor meer informatie of u kunt contact opnemen via 030 604 96 10.

 

 

Huiswerkbegeleiding

Kost jouw huiswerk jou vaak veel tijd? Vind je het lastig om je schoolwerk te plannen of weet je niet precies hoe je moet leren voor een toets? Wij kunnen je helpen! Bij ons werk je in een rustige omgeving, waar we jou helpen met het plannen van het maak- en leerwerk en waar je inhoudelijke vragen kunt stellen.

Bijles

Moeite met Engels, frustraties om aardrijkskunde en huilen om scheikunde. Soms ben je de wanhoop nabij. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Met bijles van een van de bijlesbegeleiders van Studiekring krijg je dat moeilijke vak onder de knie. Samen werk je aan de aspecten waar je moeite mee hebt en herhaal je de stof waar je goed in bent.

Studiecoaching

Wil je weten hoe je slim leert en beter plant? Of ben je klaar met Huiswerkbegeleiding maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Dan is Studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Je leert snel hóe je al je leerwerk slim aanpakt. En daar heb je je leven lang plezier van. Voor meer informatie en het aanmelden of u kunt contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Huiswerkklas

Je kunt prima zelfstandig werken. Maar je hebt behoefte aan een rustige werkplek om je op je huiswerk te concentreren. Dan zit je in de Huiswerkklas op de goede plek. In een groepje van 15 tot 20 leerlingen werk je onder toezicht van een studiecoach gestructureerd aan je huiswerk. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Brugklastraining

Starten in de brugklas is spannend. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Faalangstreductietraining

Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen. In 6 bijeenkomsten van 45 minuten zorgen we voor grip op faalangst. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie