Lyceo Noordwijkerhout – Teylingen College Leeuwenhorst

Teylingen College Leeuwenhorst – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Noordwijkerhout zorgt Lyceo voor de huiswerkbegeleiding en bijles op de vestiging Leeuwenhorst van het Teylingen College. Leerlingen van klas 1 tot en met klas 6, van mavo tot en met gymnasium kunnen bij ons begeleiding volgen. Doordat we ons in de school bevinden, is er snel en makkelijk contact met mentoren en docenten. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.30 uur tot 18.00 uur. 

Ivo Yanover

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Ivo Yanover en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op de vestiging Leeuwenhorst van het Teylingen College in Noordwijkerhout. Ik ben bevoegd docent en heb geschiedenis gestudeerd. Als vestigingscoördinator vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor iedereen die betrokken is bij de huiswerkbegeleiding en bijlessen. Ik houd van een positieve benadering en help leerlingen graag om in hun ‘weg’ te vinden naar hun toekomst. Door samen te werken aan structuur en zelfstandigheid, vergroten we het zelfvertrouwen. Door persoonlijk contact met u (ouder/verzorger) en school te onderhouden kunnen wij samen de voortgang monitoren en tijdig bijsturen waar nodig. Mijn team van enthousiaste en capabele begeleiders staan klaar om er een leerzaam en knallend schooljaar van te maken!  

 • Lyceo Noordwijkerhout – Teylingen College Leeuwenhorst
 • Langelaan 1
 • 2211XT Noordwijkerhout
 • Ivo Yanover
 • Vestigingscoördinator
+31630707835

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Noordwijkerhout

Leren is leuk! Ja, echt waar. Soms zie je alleen door de bomen het bos niet meer, doordat het huiswerk zich opstapelt. Bij de huiswerkbegeleiding zorgen we ervoor dat jij het overzicht terugkrijgt en al je werk op tijd af krijgt. Lyceo biedt begeleiding van hoge kwaliteit, daar waar jij dit nodig hebt. De begeleiders uit ons enthousiaste team weten dat iedere leerling uniek is en sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw persoonlijke leerbehoeften. Er wordt gewerkt in kleine groepjes: er is één begeleider op zeven leerlingen bij de huiswerkbegeleiding. De bijlessen zijn altijd één op één en zijn gericht op het vak waar jij moeite mee hebt. Naast het werken is er ook tijd voor pauze en een praatje. Een ontspannen sfeer is namelijk belangrijk om met plezier te leren. Bij de huiswerkbegeleiding wordt contact gehouden met ouders en mentoren om jouw voortgang te bespreken, want een goede communicatie zorgt uiteindelijk voor betere resultaten. We geven jou de handvatten om uiteindelijk zelfstandig te leren plannen, leren en werken. Ben je nieuwsgierig geworden? Loop een keertje langs ons lokaal! Je kan ook contact opnemen via telefoon of e-mail.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Noordwijkerhout kan je terecht voor:

  Bijles

  Wil je graag extra hulp bij één specifiek vak? Bijles van Lyceo gaat je helpen! Tijdens de bijlessen word je één op één geholpen door een gespecialiseerde bijlesdocent in het vak waar jij moeite mee hebt. Tijdens de bijlessen wordt actief met de stof gewerkt, waardoor deze beter blijft hangen en jouw schoolresultaten kunnen verbeteren.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie