Lyceo Papendrecht – CSG De Lage Waard

CSG De Lage Waard – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging van Lyceo bevindt zich op het CSG De Lage Waard in Papendrecht. Je gaat gemakkelijk na je laatste lesuur direct met je schoolwerk bij ons aan de slag in jouw vertrouwde omgeving voor huiswerkbegeleiding of bijles. Het creëren van een veilige leersituatie staat voorop. Er is tijdens de begeleiding ook altijd oog voor een persoonlijk moment. Uiteraard kan je altijd met je vragen bij onze enthousiaste team van begeleiders of de vestigingscoördinator terecht, vijf dagen in de week.

Christaan Verheij

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Christiaan Verheij en ik ben vestigingscoördinator op De Lage Waard in Papendrecht. Tijdens mijn opleiding Duitse Taal en Cultuur heb ik veel geleerd over leerstrategieën voor talen. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren in het klaslokaal veel geleerd over het creëren van een leeromgeving waar elke leerling zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Het begeleidersteam en ik helpen leerlingen structuur aan te brengen in de lesstof om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

  • Lyceo Papendrecht – CSG De Lage Waard
  • Vijzellaan 4
  • 3352VH Papendrecht
  • Christaan Verheij
  • Vestigingscoördinator
+31683705133

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Papendrecht

Bij Lyceo vinden we het belangrijk om persoonsgericht te werken. Ieder leerling is uniek met zijn/haar persoonlijkheid, competenties en uitdagingen. Graag pakken wij deze uitdagingen aan, door samen een plan met persoonlijke doelen te maken. Samen met jou en je ouders monitoren we deze doelen tussentijds en passen we deze indien nodig aan. We houden tevens nauw contact met docenten en mentoren, zodat we je zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kunnen we kennismaken, vragen beantwoorden en de mogelijkheden bespreken.

Op deze vestiging in Papendrecht kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Binnen onze huiswerkbegeleiding is er ruimte om elke schoolmiddag in alle rust je huiswerk te maken en te leren. Naast rust, staan persoonlijke aandacht, je individuele doelen en structuur centraal. We gaan tijdens de huiswerkbegeleiding aan de slag met het maken van planningen en er is aandacht voor het verbeteren van studievaardigheden. Hoe pak ik bijvoorbeeld mijn maak- en leerwerk voor bepaalde vakken aan? We streven naar steeds meer zelfstandigheid, betere schoolprestaties en het vergroten van het zelfvertrouwen. In de kleine groepen werk je aan zijn eigen taken, op je eigen manier en tempo. Onze begeleiders en vestigingscoördinator staan voor je klaar om te helpen met vragen, uitleg te geven en leerwerk te overhoren.

Bijles

Veel leerlingen hebben een of meerdere vakken waar ze meer moeite mee hebben. Dit kan leiden tot achterlopen op de stof en het halen van onvoldoendes. Individuele begeleiding door bijles op school van Lyceo kan dan uitkomst bieden! Een bijlesbegeleider is bij ons zorgvuldig geselecteerd, getraind en heeft ruime kennis van één of meerdere vakken. Bij onze begeleider kan je terecht met alle vragen omtrent de stof! Bijlessen worden in een aparte ruimte één-op-één gegeven zodat er samen goed ingezoomd kan worden op de stof. Voor de bijlessen werken we met strippenkaarten van 5 of 10 uur.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie