Lyceo Pijnacker – Stanislascollege

Pijnacker Stanislascollege – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op het Stanislas College wordt de huiswerkbegeleiding gegeven door Lyceo in de school, de plek die je al goed kent. Na je laatste lesuur kan je gewoon binnen komen lopen bij de huiswerkbegeleiding. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend, van 13.30 tot 17.30 uur.

Mijn naam is Laura Bonkestoter en ik ben werkzaam bij Lyceo als de vestigingscoördinator op het Stanislas College in Pijnacker. Ik heb de studie pedagogische wetenschappen afgerond met extra vakken in de richting van het onderwijs. Naast mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan met het individueel begeleiden van leerlingen met leerproblemen. Ik vind het belangrijk dat elke leerling zich prettig voelt in het onderwijssysteem. Bij de huiswerkbegeleiding bieden wij de leerlingen handvatten en ondersteuning bij hun schoolwerk, zodat ze uiteindelijk zelfstandig weer verder kunnen met hun schoolcarrière.

Over deze locatie

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk bij Lyceo. We starten ook altijd eerst even met een kort praatje over je dag. Dan gaan we kijken of je planning nog helemaal up-to-date is.
Als je even tot rust bent gekomen met iets te drinken en eten ga je aan de slag met je huiswerk. Er zijn altijd begeleiders beschikbaar die je kunnen helpen met de verschillende vragen die je hebt. Ook kunnen we, als je dat fijn vindt, je helpen met het leren door bijvoorbeeld oefentoetsen te maken of door je te overhoren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje langs bij lokaal 112 om kennis te maken en te kijken of huiswerkbegeleiding iets voor jou is. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen/mailen voor aanvullende informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Huiswerkbegeleiding

Bij de huiswerkbegeleiding staat de leerling centraal. We helpen je met je huiswerk, het voorbereiden van toetsen en leren jou verschillende leerstrategieën aan om het schoolwerk te vergemakkelijken. Elke leerling is uniek en wordt bij ons ook als zodanig behandeld. Sommige leerlingen hebben moeite met plannen, andere leerlingen hebben moeite met leesvaardigheid. We maken met jou een persoonlijk plan van aanpak en zullen structuur aanbrengen in het schoolwerk. Wij passen ons aan aan jouw behoeften, zodat je begeleiding krijgt die goed bij jou past.

Bijles

Heb je moeite met een specifiek schoolvak? Bijles kan dan voor jou de ideale oplossing zijn. Lyceo biedt individuele bijlessen aan, waarbij je samen met een docent gaat werken aan jouw lastige vak. De bijlessen zijn flexibel in te plannen, waardoor je na je laatste lesuur door kunt gaan naar de bijles, zonder lang te wachten. Je kan al je vragen kwijt en oefent samen, zodat je klaar bent voor de komende toetsen!

  • Lyceo Pijnacker – Stanislascollege
  • Sportlaan 3 a
  • 2641AZ Pijnacker
  • Laura Bonkestoter
  • Vestigingscoördinator
+31613644270

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie