Lyceo Pijnacker – Stanislascollege

Pijnacker Stanislascollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Stanislas College wordt  huiswerkbegeleiding en bijles gegeven door Lyceo in de school, de plek die je al goed kent. Na je laatste lesuur kan je gewoon binnen komen lopen bij de huiswerkbegeleiding. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend, van 14.30 tot 17.30 uur.

Let op: deze vestiging gaat sluiten m.i.v. het nieuwe schooljaar

Anouk Mak

Vestigingscoördinator

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Anouk Mak, toegepast psycholoog uit Den Haag. Ik ben de vestigingscoördinator op het Stanislascollege in Pijnacker. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het coachen en begeleiden van leerlingen. Wij creëren een veilige leeromgeving, waarbij de kwaliteit van de begeleiding en vertrouwensband tussen begeleider en leerling hoog in het vaandel staan. De samenwerking tussen ouders, begeleiders, school en de coördinator zorgt ervoor dat de leerling optimaal ondersteund kan worden. Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten!

  • Lyceo Pijnacker – Stanislascollege
  • Sportlaan 3 a
  • 2641AZ Pijnacker
  • Anouk Mak
  • Vestigingscoördinator
+31613644270

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Pijnacker

Huiswerkbegeleiding van Lyceo is de ideale plek voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij plannen en studievaardigheden. De huiswerkbegeleiding op het Stanislas College biedt een rustige plek voor de leerlingen om te werken en om te oefenen met die vaardigheden. De begeleiders helpen de leerlingen met plannen, ze beantwoorden vragen over de stof en ze controleren of de leerlingen het leerwerk goed kennen. Tijdens de bijlessen worden de leerlingen één op één geholpen door een begeleider die dicht bij de stof staat waar de leerlingen juist moeite mee hebben. Als vestigingscoördinator overzie ik deze werkzaamheden, maar ook zal ik zelf in de huiswerkbegeleiding aanwezig zijn.

Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs bij lokaal 212 om kennis te maken en te kijken of de huiswerkbegeleiding iets voor jou is. Ook is het natuurlijk mogen om te bellen/mailen voor aanvullende informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Huiswerkbegeleiding

Bij de huiswerkbegeleiding staat de leerling centraal. We helpen je met je huiswerk, het voorbereiden van toetsen en leren jou verschillende leerstrategieën aan om het schoolwerk te vergemakkelijken. Elke leerling is uniek en wordt bij ons ook als zodanig behandeld. Sommige leerlingen hebben moeite met plannen, andere leerlingen hebben moeite met leesvaardigheid. We maken met jou een persoonlijk plan van aanpak en zullen structuur aanbrengen in het schoolwerk. Wij passen ons aan aan jouw behoeften, zodat je begeleiding krijgt die goed bij jou past.

Bijles

Heb je moeite met een specifiek schoolvak? Bijles kan dan voor jou de ideale oplossing zijn. Lyceo biedt individuele bijlessen aan, waarbij je samen met een docent gaat werken aan jouw lastige vak. De bijlessen zijn flexibel in te plannen, waardoor je na je laatste lesuur door kunt gaan naar de bijles, zonder lang te wachten. Je kan al je vragen kwijt en oefent samen, zodat je klaar bent voor de komende toetsen!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie